Elk jaar opnieuw moeten er weer een aantal voetbalteams worden voorzien van een nieuw tenue. Dit seizoen was het een uitzonderlijk groot aantal, 17 stuks, waarvan 7 senioren- en 10 jeugdteams.

Doelstelling is dat elk team gesponsord wordt door één of soms meerdere bedrijven. We hebben dus volop gezocht naar nieuwe sponsoren, maar gelukkig kunnen we veelal ook weer een beroep doen op sponsoren die onze vereniging al langere tijd gesteund hebben. Bij teamsponsoring komt de naam en/of het logo van de sponsor op het wedstrijdshirt. Dit vergroot de naamsbekendheid van de sponsor, maar het is ook een uiting van maatschappelijke betrokkenheid van het betreffende bedrijf, bij onze vereniging, de sport en bij de jeugd. Dat is eigenlijk de beste promotie die je je als bedrijf kunt wensen! Voor onze vereniging zijn de sponsoren natuurlijk van erg groot belang; zonder hun steun zou de contributie voor de (jeugd)leden veel hoger zijn, wat een drempel kan zijn om te gaan voetballen.
 
Zondag 9 oktober, tijdens de presentatie dag van de jeugdteams, hebben we de sponsoren die een jeugdteam in het “nieuw” gestoken hebben extra aandacht gegeven: ze mochten met “hun” team op de foto. Deze foto’s zijn verderop op de DSV-site te vinden.
 
Het betreft hier de volgende teams:
 
Jongens onder de 11, gesponsord door Via Sana
Jongens onder de 10-1, gesponsord door Arts Verzekeringen
Jongens onder de 15-1, gesponsord door Restaurant Vesters en Rozenkwekerij Geert van Hees
Jongens onder de 8-1, gesponsord door Smit Leasing
Jongens onder de 13, gesponsord door Bol Accountants
Jongens onder de 10-2, eveneens gesponsord door Bol Accountants
 
Bovengenoemde bedrijven waren allen vertegenwoordigd op de presentatiedag. Alleen Bart Cox, van Jac. Cox Vastgoed en de Gamma, de sponsor van 3 pupillen teams (JO7-1, 7-2 en 9), was helaas verhinderd.
 
Voor één jeugdteam, jongens onder de 8-2, hebben we helaas nog geen sponsor gevonden. Wie wil de naam van zijn bedrijf aan dit enthousiaste team verbinden? Hoe mooi zou het zijn als de naam van jouw bedrijf op het wedstrijdshirt van deze jongens en meisjes staat? Heb je hierin interesse, of weet je iemand anders die hiervoor in aanmerking komt, laat het ons weten! Dit geldt ook voor andere goede ideeën en suggesties met betrekking tot de sponsoring.
 
Wat zeer zeker ook het vermelden waard is: Bol Accountants, vertegenwoordigd door Pascal Graat, heeft voor elk jeugdlid van DSV een sporttas ter beschikking gesteld! Kunnen we weer jaren mee vooruit. We zullen ze met trots gebruiken!
 
SPONSOREN BEDANKT !!!!!
  
Volledige lijst met sponsoren van de jeugdteams:  

JO 7 1 Gamma
  2 Gamma
JO 8 1 Smit Leasing
  2 Geen sponsor
JO 9 1 Jac. Cox Vastgoed
JO 10 1 Arts Verzekeringen
  2 Bol Accountants
JO 11 1 ViaSana Somas
  2 Huuskamer / Meten = Weten
JO 13 1 Bol Accountants
  2 Jarco
JO 15 1 Restaurant Vesters / Kwekerij v. Hees
  2 Overenk
JO 17 1 Sommers Installatie Techniek
JO 19 1 Dinaro

De sponsoren die dit jaar een seniorenteam in het nieuw hebben gestoken, zetten we op een later moment in het zonnetje (of op de foto!).
 
De sponsorcommissie:
 
Eric Aben                            06-12409881
Hans vd Akker                    06-57976645
Evert Sommers                  06-51756504
Walter Bongarts                 06-51348037
Ben van Benthum              06-53646843