Zoals enkele weken geleden al op deze site werd aangekondigd, kwamen afgelopen zaterdag de Olympia-meiden E9M uit Boxmeer naar Sinttunnis. Dit is één van de Olympia-teams in de poule, want hun E8M komen we over enkele weken nog tegen. Althans, als ze nog durven. Want als dat team dezelfde kwaliteit heeft als het team van zaterdag, dan voorspel ik al een kleine annulering. Onze DSV-godinnen hadden namelijk geen enkel ontzag voor de meiden uit de grote stad. Het was vanaf de beginfluit tot de eindfluit eenrichtingsverkeer. De fluit die overigens vakkundig gehanteerd werd door niemand minder dan Marius Peeters.

Voordat de eerste beurtelingse wissel had plaatsgevonden, had de Olympia-goalie de bal al 3x uit het netje mogen vissen. Professionele goals van Janne, Yara en Karlijn. Door deze snelle voorsprong was de gedachte al bij de limonade, want na een kleine opleving van de tegenstander, werd warempel hun eerste goal gescoord: 3-1.
Dit kon gebeuren, nu wij weer. Snelle acties over de flanken resulteerde al direct in soms prachtige doelpunten. Storend werk op het middenveld door vnl. Nadine, en sporadisch vakkundige ingrepen door de defensie van Fleur, Amber en Manon deed de opponent compleet demoraliseren. Onze keepster Maud had intussen de handschoenen opzij gelegd en genoot zichtbaar van het inmiddels verschenen najaars-zonnetje.

Nu de stand de dubbele cijfers bereikt had, konden we het achterin wat minder strak houden en werd er wat geschoven. Hierdoor kwam Manon verschillende keren tot de “zestien”. Dit moet de Olympia-goalie als zeer onaangenaam hebben ervaren. Want ondanks dat ze enkele dagen met school op kamp was geweest en dus weinig slaap-uren op de teller had staan, werd er door de linkspoot regelmatig op de goalie gevuurd. En dan ook echt gevuurd. Tot wel afstanden van 15 meter. Strak in de touwen.
En met hetzelfde eindstand werd de wedstrijd na 50 minuten dan ook afgefloten: 15-1

Wederom goed gespeeld meiden. Weer een record. Na 3 wedstrijden staat de teller al op 36 goals voor en slechts 2 tegen. Chapeau!

As. zaterdag naar de girls van Haps. Ze zijn gewaarschuwd.

De coach.