Vandaag moeten we aantreden tegen tegen De Zwaluw, waar we vorig seizoen nog 2x tegen gelijk speelden.
Aangekomen in Oeffelt, bleek dat de shirts van het 3e in de tas van D.S.V. 2 zaten, (foutje wasserette) sorry Tars en Eric maar we maakte vandaag goede reclame voor De Heksenboom (sponsor D.S.V. 3)

In de wedtrijdbespreking werd er door Danny op gehamerd om meteen vanaf het 1e fluitsignaaal scherp te zijn, dit werd goed opgevat door de spelers en al na 7 was het Niels die de 0-1 liet aantekenen, D.S.V. bleef goed door gaan wat en in de 18e minuut was het 0-2, na een voorzet van Ton kopte Dave de bal goed in de keeper stompte de bal naar voren en de vrij staande Joël schoot onberispelijk raak.
na een half uur spelen werd een penalty door De Zwaluw benut 1-2, wij kregen nog enkele goede kansen om de score verder uit te bouwen maar we verzuimde dit.
Op slag van rust een corner voor De Zwaluw en een goede scoringskans, maar een belangrijke redding van onze keeper Budy voor kwam de gelijkmaker.
Hierna floot de goed leidende scheidsrechter voor de thee.

In de rust werd er door Danny gezegd dat we goed speelden maar we moesten wel proberen om de 3e goal te maken, Ton werd gewisseld voor Stan.

In de 2e helft startte we goed, maar na 19 minuten was het De Zwaluw wat de 2-2 scoorde, hierna kwam Rodney voor Niels in het veld, het spel ging op en neer met kansjes voor beide teams. Een kwartier voor tijd kreeg Budy een tik op zijn knie, en het zag het er naar uit dat hij vervangen moest worden, maar hij bleef op doel staan, 9 minuten voor het einde kreeg D.S.V. een vrije trap te nemen Jeroen ging achter de bal staan, en legde de bal op het hoofd van Rick die de, 2-3 in kopte.
Tijn werd vervangen door Ronny die zijn come-back maakte na een maand blessureleed. D.S.V. speelde de wedstrijd goed uit en de 1e overwinning in de competitie is binnen, in de kleedkamer kregen we een groot onthaal door onze vaste supporter Bert.

Volgende week spelen we thuis tegen Montagnards uit Bergen
groeten leiding D.S.V. 2