Vandaag moesten we aantreden tegen DAW uit Schayk. Deze tegenstander had vooraf 1 punt behaald, terwijl wij nog geen punten hadden behaald. Voor de wedstrijd werd er door george op gehamerd om vooral de 1e persoonlijke duels te winnen. Na de aftrap ging het gelijk op, en had DAW een klein veldoverwicht, en na een miscommunicatie tussen Joep en Mannus, kon een speler van DAW de 0-1 laten aantekenen.Kort hierop werd er een overtreding op Gijs onze begaan, Gijs probeerde nog wel om door te gaan,
maar gaf kort hier na aan dat hij vervangen diende te worden door Joris. In de 1e helft kregen we 4 goed kansen maar we verzuimde om deze te verzilveren.

In de rust werd er door onze coach gezegd dat we moesten blijven combineren, en niet zoals
Schayk steeds de lange bal naar voren trappen.

in de 2e helft had DSV meteen een veldoverwicht, en na 2 minuten kreeg Jeroen een vrije trap te nemen,deze schoot hij feilloos hoog in de kruising van het doel, waar de keeper het nakijken had.
Deze keeper had het postuur van Piet Schrijvers, bekend als "de beer van de meer" en "de bolle van Zwolle".
Nog geen 5 minuten daarna zette Pim goed door en haalde van 20 meter uit, zijn schot belandde
in de rechtse benedenhoek van de goal. DSV bleef hierna goed door gaan op zoek naar de 3-1, we
kregen nog wel enkele kansjes hier voor maar de 3e goal bleef uit.
In de laatste 10 minuten lieten we ons te ver terug zakken, maar DAW wist niet meer gevaarlijk te worden.
Mede door de goede inzet van iedereen werd de overwinning binnen gehaald.
Na afloop werd er in het kleedlokaal door de spelers van de A2 luid en duidelijk gezongen, alsof ze kampioen waren geworden.
Volgende week spelen we uit tegen Volharding uit Vierlingsbeek, en met dezelfde inzet als vandaag kunnen we daar ook een succes boeken.

groeten leiders DSV A2