Vandaag 26 april 2021 heeft onze koning Willem Alexander weer vele lintjes in Nederland laten uitreiken. Waaronder 2 onder de vrijwiligers van onze club DSV.

Vanmorgen om 09.00 uur stond de Burgemeester bij Sjaak Arts aan de Peelkant. De Burgemeester vertelde dat Sjaak vanaf 2004 werkt als vrijwilliger voor DSV. Ook over zijn bijdrage aan het boek over de Vlagberg en zijn werk voor tafeltje dek je. Sjaak heeft bij DSV vanaf 2004 een belangrijke rol bij de club van 50. Zij ondersteunen DSV op vele manieren.
Ook heeft Sjaak heel veel bijgedragen aan de verbouwingen van de kantine en kleedlokalen. Hij werkt nog bijna elke dag samen met de andere vrijwilligers bij veldbeheer van DSV. Mede daardoor ligt ons complex er zo perfect bij.

Daarna stond de Burgemeester om 12.45 uur bij het MFA. Hier was Ger van Sambeek degene die gedecoreerd zou gaan worden. Ger was aan het biljarten en met een smoes langer daar gehouden.
Totaal verrast werd hij toen buiten de Burgemeester, familie, de Harmonie, bestuur MFA en natuurlijk het bestuur van zijn club DSV hem stonden op te wachten. Er volgde eerst een prachtig optreden van de Harmonie.
Daarna de speech en uitreiking van de Burgemeester. Hierna een woordje van de familie en een afsluiting van de Harmonie. De uitreiking werd afgesloten buiten met een kopje koffie/thee en gebakje verzorgd door het MFA.
Ger is als vrijwilliger werkzaam sinds 2004 bij DSV. Vele uren per dag gewerkt aan de verbouwingen kantine en kleedlokalen. Giga veel tijd besteed Ger aan de velden en het complex. Ger besteed daarnaast ook veel tijd bij de Harmonie mbt het oud papier ophalen en het verzorgen van de containers bij Verdaasdonk. Ook zijn Ger en zijn vrouw Leny betrokken bij werk in het MFA.  Oftewel beiden zijn geweldig bezig voor de gemeenschap in Sint Tunnis en met name voor DSV.
 
Hierna hebben we Ger, Sjaak en familie om 14.00 uur, buiten bij DSV, ontvangen en nogmaals op informele wijze gehuldigd. Dit ook in het bijzijn van alle collegae van veldbeheer. Wat zijn we trots op beiden. Wij feliciteren Ger en Sjaak dan ook met deze onderscheidingen. Super verdiend en we hopen dat beiden dat nog lang volhouden en mogen blijven doen. Dankjewel Sjaak en Ger.  

Namens bestuur van dsv. Voorzitter Chris Arts en Rini Arts.

Koninklijke onderscheidingen bij DSV