Vandaag speelde DSV C1 de laatste wedstrijd van het seizoen, deze wedstrijd werd als een finale beschouwd omdat dit de laatste en beslissende wedstrijd was waar we zouden kunnen zorgen voor handhaving in de Hoofdklasse. We speelden in Herten op een kunstgrasveld, tegen Polaris C1. Na een goeie warming-up gingen we het veld op. Polaris C1 begon sterker aan de 1e helft en kreeg veel kansen, maar we kwamen steeds beter in de wedstrijd en creëerde veel doelpogingen, daarom kwam aan het eind van de 1e helft de 1-0 door DSV. Het doelpunt werd goed binnengeschoten door Paul, na de goal floot de scheidsrechter meteen af voor de 1e helft.
De 2e helft gingen we weer goed in, we speelden beter dan Polaris en gaven hun weinig kansen. Een kwartier later viel de tweede goal van DSV C1, dit doelpunt werd weer gemaakt door Paul. 2-0
Even later kwam Jarvi goed door de verdediging heen er goed doorheen en scoorde de 3-0.
We speelden beter dan onze tegenstander Polaris C1 dat achter de feiten aan liep. Aan het eind van de 2e helft vielen de 4-0 en de 5-0 voor DSV C1. 4-0 kwam uit een penalty van Paul die de bal in de rechteronderhoek schoot. De 5-0 was uit een voorzet Willem stond helemaal vrij en schoot hem erin. Nog een paar minuten en de scheids floot af, het was een goeie wedstrijd van DSV C1. Iedereen had zijn laatste krachten gegeven voor de laatste wedstrijd. die bekroond werd met een 5-0 overwinning op Polaris C1.
We hebben het seizoen afgesloten met een overwinning en we gingen een geslaagd seizoen vieren met een BBQ bij Grad en Pieter thuis.

Seizoen afsluiting BBQ 12 juni 2010:
Nadat we vanmiddag met 5-0 van Polaris C1 hadden gewonnen, werd het mooie seizoen afgesloten met een BBQ bij de fam. Raaijmakers. Toen iedereen aanwezig was, ging de barbeque meteen aan. Toen iedereen het eten op had, en iedereen wat te drinken had genomen, was er nog een korte toespraak van Steef. Na de toespraak werd er onder andere gevoetbald, trampoline gesprongen en een potje voetvolley gespeeld. Toen het donker begon te worden, ging het kampvuur aan en werden er marshmallows gebakken. Daarna werden er op de beamer nog wat filmpjes en muziek gekeken/geluisterd. En toen was het toch alweer snel tijd om weer naar huis te gaan. Het was een geslaagde dag en een erg mooie afsluiting op een prachtig seizoen!

Wedstrijdgegevens:
DSV C1 – RKVVL/Polaris C1 (Maastricht) 5-0
Paul van Tankeren 1-0, 2-0, 4-0/pen. (’35, ’48, ’60)
Jarvi Jansen 3-0 (’54)
Willen van Mulukom 5-0 (’65)

Opstelling:
Bono Barten, Gijs Kwaks, Jesper Brans, Stan van Lanen, Nick Cornelissen, Rio Groot, Christoffel Dawud, Max van den Heuvel (Willem van Mulukom/41), Paul van Tankeren (Pieter Raaijmakers/68), Niels Schepers (Jelle Vloet/55), Jarvi Jansen

Verslag:
Sjors Cornelissen en Melvin van Wijk