Daar stonden we dan afgelopen zaterdag. Nog ietwat onwenning met een compleet nieuw JO9-3 team. Een aantal jongens was al gewend om in de F te spelen (Giel, Sven en Ivan), maar een aantal kwam over van de mini-F (Piet, Jort, Luuk en Mats) en Noah was zelfs helemaal nieuw.
Het merendeel had dus nog nooit op een ‘groot’ veld gespeeld met grote doeltjes en een keeper. 


Echter de trainingen in de week ervoor hadden laten zien dat de jongens er veel zin in hadden. Vol goede moed reisden we dus af naar Overloon om tegen ST SSS’18/VV Holthees-Smakt JO9-3G te spelen. Het was perfect weer en het sportpark in Overloon lag er prima bij (niet zo moeilijk met zoveel kunstgras).
Na het omkleden gingen we ons opwarmen in de pannakooi. Dat was al erg leuk, het was alleen wel opletten dat we ons niet TE moe zouden maken voor de wedstrijd.

Eindelijk was het zover, na de high fives aan het begin, trapten we af. En hoe. Binnen een paar minuten lag de 0-1 al in het netje bij de tegenstander. Dat was een meevaller.

De tegenstander trapte af, maar verloor al snel de bal en daar viel zowaar de 2-0. Dat ging nog beter dan we hoopten. De scheidsrechter (tegenwoordig spel begeleider genoemd) had aangegeven dat we na 10 minuten een time-out hadden om wat te drinken en het team aan wat aanwijzingen te geven. Op dat moment stonden we al met 0-7 voor!

Er werd wat gewisseld en we gingen door. Dit deel van de wedstrijd ging wat moeizamer en de tegenstander werd zowaar soms bijna gevaarlijk. Maar er werd goed verdedigd. Geen tegendoelpunten geincasseerd, maar nu 10 minuten ook niet gescoord.

Dus met een 0-7 voorsprong gingen we de rust in. De tweede helft ging zowaar nog beter. De ene na de andere kans werd gecreeerd en afgemaakt. Uiteindelijk stond er aan het einde van de speelstand de uitslag van 0-22 op het scorebord. Ongelofelijk!
 
Na de wedstrijd vierden we nog de verjaardag van Sven die 8 jaar werd en sloten we af met ranja en fruit.
 
Al met al was het een erg leuke wedstrijd met een hele mooie uitslag. De jongens hebben veel plezier gehad. Laten we hopen dat we komende zaterdag weer zo’n mooie uitslag neer kunnen zetten.