De laatste thuis wedstrijd tegen Vianen Vooruit zaten we in kleedkamer 10 en mochten we spelen op veld 1 en wonnen we met 2-0.
Vandaag zaterdag 6 november spelen we thuis tegen Excellent D1 op veld 1 en kleedkamer 10, bestaat het dan echt!!!!
Begin van het seizoen had de D2 nog geoefend tegen Excellent en gewonnen met 3-0. Dat het vandaag wat zwaarder zou worden wisten we, want Excellent was ook beter geworden gezien hun resultaten de laatste weken in de competitie.
Het was 11.30 uur de wedstrijd kon beginnen er moest alleen nog getost worden en dat mocht vandaag Thomas onze aanvoerder. De wedstrijd was nog geen 2 minuten oud of D.S.V. kreeg al hun eerste kans. Na een terug vallende bal bedacht Maikel zich niet en schoot op doel, helaas raakte deze alleen maar de lat. Verder rest van de eerste helft vergaten we over te spelen, maar dat deed Excellent ook. Het ging letterlijk en figuurlijk gelijk op. Achterin gaven de boys van de D2 weer weinig weg, Benjamin & co stonden daar weer degelijk te verdedigen.
In de 20ste minuut kreeg D.S.V. weer een kans. Het was Thomas die net langs schoot en waardoor de stand nog steeds 0-0 bleef.
Inti redde D.S.V. in de 21ste minuut nog voor een achterstand door goed uit zijn goal te komen en de bal op tijd weg te trappen voordat de spits van Excellent kon uithalen. Helaas was het in de 28ste minuut toch raak door een verkeerde buitenspelval was het de spits van Oploo die de 0-1 scoorde. De mannen van D.S.V. vonden dit niet leuk en gaven nog eens even wat meer gas en zo was het Benjamin die net voor het rustsignaal vanaf de 16 meter op doel schoot. Dit schot belande via een rug van de verdediging van Excellent in het doel en zo gingen we met een stand van 1-1 rusten.
Na een kopje thee en wat aanwijzingen, Maikel en Pim op de reservebank begonnen we aan de tweede helft. Remco kwam hierdoor op de rechtshalf plaats te spelen en Luuk op de linksvoor, Thomas verhuisde naar de spitspositie. De rest bleef op hun positie voetballen. In de tweede helft zat iets meer voetbal dan in de eerste, de bal werd beter overgespeeld en het middenveld onder leiding van Hein werd niet meer overgeslagen. De combinaties kwamen weer terug en D.S.V. werd iets gevaarlijker.
Toch moesten we Oploo nu ook weer niet onderschatten en alert blijven vooral achterin. In de 20ste minuut van de tweede helft kreeg D.S.V. een vrije trap op de 16 meter die genomen werd door Thomas die hem met links mooi in de hoek krulde 2-1. Ook Excellent werd nog een keer gevaarlijk, maar het was weer Inti die nu in een 1 tegen 1 situatie de bal voor de voeten van de tegenstander weg plukte en zo een tegendoelpunt voorkwam. Na 60 minuten op de klok floot de weer goed leidende scheidsrechter Rob voor het einde van de wedstrijd. De 3 punten bleven in Sint-Tunnis en het bestaat dus echt. D.S.V. denk eraan VOLGENDE WEEK zaterdag spelen we weer thuis, voor deze zaterdag RESERVEREN wij D.S.V. D2 vast KLEEDKAMER 10 en VELD 1. Met vriendelijke dank D.S.V. D2.

De opstelling: In doel: Inti. Achterhoede: Gijs, Benjamin, Jorn en Teun Vl.
Middenveld: Pim (Remco), Hein en IJsbrand. Voorin: Teun P., Maikel (Luuk) en Thomas.

De voetbalgroeten de verslaggever D.S.V. D2.