Zeven jaar geleden is in Sint Anthonis een “Club van 50” opgericht met als doelstelling om middels een jaarlijkse inleg van 50 euro per lid een extra bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van voetbalvereniging DSV.

Op donderdag 10 november jl. is in de kantine van sportveldencomplex “De Laan” te Sint Anthonis de jaarlijkse ledenbijeenkomst gehouden, waar de besteding van de inleg van 2011één van de te bespreken agendapunten was.

DSV investeert aanzienlijk in haar accommodatie. De aan de kantine in aanbouw zijnde serre nadert haar voltooiing en voor het komend jaar staat de oplevering van deze serre en de vernieuwde kantine op stapel.
De voorzitter van de” Club van 50”, Henk Zegers, geeft aan dat van de inleg van het voorgaande jaar een veegmachine is gekocht en dat het restant van die inleg is gereserveerd voor de inrichting van de vernieuwde kantine.
Na een demonstratie van het nog aan te kopen meubilair en na informatie over de daarmee gepaard gaande kosten, hebben de leden van de Club van 50 tijdens de bijeenkomst unaniem besloten om ook de inleg van 2011 volledig te besteden aan de inrichting van de vernieuwde kantine en serre.

Onder het genot van een hapje en een drankje werden op de druk bezochte ledenbijeenkomst verder plannen gemaakt voor een bijdrage van de “Club van 50” voor de feestelijke opening van de nieuwe kantine en serre.