Vandaag stond de uitwedstrijd ten De Zwaluw op het progamma, tijdens de voorbereiding werd al aangestipt nog 3 finales te gaan, eerst deze pot goed afsluiten ze besloot Marius zijn verhaal.
We waren met 14 inclusief Marius als speler, van het derde kwamen later in de 2e helft Luuk en Teun naar Oeffelt.


Na de warming-up begon de wedstrijd DSV zette meteen druk op Oeffelt wat in de 8e minuut de 0-1 opleverde na een assist van Nard kon Nino de bal in het doel scoren  Dsv was de bovenliggende partij, onze keeper werd bezig gehouden met enkele terugspeelballen, rond de 31e minuut heeft Melvin Arts een assist op Nino die vervolgens raak schiet met een bal laag over de grond. Even later een actie van Jesse die Nino zijn kans gunt en wederom is het Nino die zijn derde en zo een loepzuivere hattrick maakt.

Met deze stand gaan we rusten

Na de pauze probeert Oeffelt terug te komen maar Dsv blijft gemakkelijk overeind, halverwege krijgt Lars  geel en moet 10 minuten naar de kant, ook Oeffelt krijgt even later geel.en is het 10 tegen 10, hierna de comeack van Kevin (Corrie) die na lang blessureleed weer terug is, na hands van 1 van onze spelers mag De Zwaluw van 11 meter aanleggen en zo de stand ietsje draaglijker maken, in de slotminuten is het Melvin die met een uittrap Piet weet te bereiken die vervolgens de keeper omspeelt en de 1-4 op het scorebord zet.   Na de wedstrijd een uitgelaten stemming in het kleedlokaal en kunnen we ons opmaken voor een slotweek die hopelijk goed wordt afgesloten met 2 winstpartijen wat ons het kampioenschap kan opleveren.

a.s. donderdag de 2e wedstrijd thuis tegen Achates we verwachten veel steun en suppoost komende donderdag aanvan 20.00 uur.  

Groet leiding DSV