Terwijl spelers en begeleiding van het veld liepen waren velen van zowel Wanroij als St. Anthonis het roerend met elkaar eens, de uitslag had op zijn minst een gelijkspel moeten zijn. De meest gelukkige was met een mazzelgoal aan de overwinning gekomen. In het veldspel en de dreiging naar de goal van de tegenstander was DSV de betere, maar ja ……….als er geen binnen valt, dan bestaat die ijzeren voetbalwet die zegt dat “als je zelf geen kansen verzilverd, valt de goal aan de andere kant”.

Over het algemeen was het een tamme wedstrijd met weinig echte hoogtepunten. De scheids, Johnny B, heeft weinig problemen gehad om de boel in toom te houden. Op een flinke charge van “good old” Gijs v.G. op Sjoerd, aan het einde van de wedstrijd, na en aan beide zijden een verdacht buitenspel geval, waarbij Michael echt niets had gehoord en wonderschoon scoorde, maar tevergeefs. Het veld was erg moeilijk bespeelbaar. Klei en nat waren de reden voor menig glijpartij. De dug-outs met vloerverwarming waren al in de winterstalling gezet, waardoor onze meer dan goed gevulde reservebank het erg koud heeft gehad.

Haico zat geheel niet in de wedstrijd en werd uit zijn leiden verlost na een half uur spelen.

De rust ging in met 0-0. De tweede helft gaf een zelfde beeld als de eerste. Enkele goede corners en enkele goed gerichte vrije trappen op goal van onze kant mochten er ook nu geen van allen in. De stand-in keeper, geholpen door een goed georganiseerde verdediging, van Wanroij hield er alles uit. Zelf scoorde Constantia van ruim 20 meter. De bal zeilde over keeper Willem en kaatste gelukkig voor hun via de paal binnen.

Noud werd de laatste 15 minuten als extra spits nog mee naar voren gestuurd, het mocht echter niet baten.

Vandaag hadden we punten willen halen. De wil was er wel vandaag, maar het geluk was niet aan onze kant. Bart nogmaals proficiat!Volgende week nog een kans wellicht thuis tegen Juliana uit Mill.