De volgende afspraken rond de coronamaatregelen gaan gelden per 6 november.

De handhaving begint toch bij ieders persoonlijke verantwoording. Als bestuur hebben we met vele leiders/trainers en diverse andere direct betrokkenen gesproken. Niets doen is voor iedereen geen optie. Dat betekent het volgende voor iedereen.
Je mag dus zonder CTB / test naar de voetbalclub, maar moet de code dan wél weer laten zien als je 18+ bent, bij gebruik van:

- Kleedkamer
- Toilet
- Kantine en terras

Hoe gaan we dit handhaven?

1. Eigen teams - de leiders - gaan vragen of iedereen (18+)gevaccineerd of getest is. Degene niet gevaccineerd mag niet binnen of op terras, maar dus wel voetballen. Bij de jeugd t/m 17 geldt bovenstaande dus ook voor de leiders en ouders.  Leg dit als team 1 keer vast op papier en zorg dat dit bij het bestuur komt. Dan hoeven er niet elke keer controles plaats te vinden. Dit geldt dan ook voor de donderdagavonden. Die lijst kun je dan ook laten zien bij uitwedstrijden. Neem wel altijd je CTB / test mee zodat je altijd gecontroleerd kunt worden. Het is nog niet bekend hoe het bij andere clubs is geregeld.

2. Tegenstander moet formulier tekenen dat iedereen gevaccineerd / getest is voordat men sleutel krijgt. Niet tekenen betekent niet binnen maar wel voetballen en buiten omkleden! Er kan ook zeker een controle gevraagd worden.

3. Kantine en terras doet bestuur selectief zoals voorheen.

Zoals gezegd zijn velen het met deze aanpak eens en zo kunnen we toch blijven voetballen hopelijk. Vragen? Stel ze gerust.

Vriendelijk sportieve groet
Bestuur DSV