Het D3 elftal van dit jaar bestaat uit de volgende spelers : Jorren, Mark, Tim, Peerke, Joris, Gideon, Jelle, Dennis, Angelo, Rens, Martijn, Niels en Lars. Voor de achternamen kan de lezer, het dit jaar weer schitterende informatie jaarboek van DSV, raadplegen. Voor de leiders was het een heel gepuzzel om op deze 5de September 2009 een goed elftal op het veld te krijgen, want afgelopen week werd er nog maar met 3 spelers getraind, wegens de dit jaar late schoolvakantie.
Tegenstander was Juliana Mil D2 en de wedstrijd werd aangevangen met Mark in de goal en met Jelle, Angelo, Tim en Niels in de achterhoede en de eerste helft van de wedstrijd was er een duidelijk overwicht van het DSV D3 team, met al in de eerste minuut een schot van Rens en een minuut later een pegel van Lars langs de kruising van de Juliana goal.
Met Lars, Rens, Gideon en Dennis ( Jorren was nog op vakantie ) in de voorhoede werd er veel druk uitgeoefend op Juliana Mil en zij werden op het middenveld ondersteund door Martijn, Peerke en Joris.
Ondanks het sterkere DSV werd er in de eerste helft niet gescoord doordat ook weer een hard schot van Lars via de paal weer het veld inrolde.
In de pauze werd de thee vergeten, maar D3 werd er opgewezen door Peter Pouwels en toen het hele team van Juliana al op het veld stond, waren de D3 mannen de al lauwe thee nog even aan het opdrinken.
In de tweede helft was het veldoverwicht wederom voor D3, maar de eerste goal viel aan de andere kant, in de zo ongeveer enige tegenaanval, zodat het halverwege de tweede helft 0-1 werd.
Er werd een slotoffensief ingezet, maar de eerste wedstrijd op groot veld voor een aantal spelers, was nog wat onwennig en de wedstrijd kreeg een wat rommelig karakter.
Scheidsrechter Rick Pouwels telde door wat blessures twee minuten extra bij en in blessuretijd kon Dennis met links de bal achter de Juliana Mill-goalie schieten na een harde voorzet van Gideon.(1-1)
Al met al veel inzet, van een nog wat zoekend elftal, onder toeziend oog van niet álle ouders, maar de trainers en leiders gaan proberen om hier een mooi voetballend elftal van te maken, zodat het publiek vanzelf de weg naar de Laan zal vinden.

De D3 side