Op Zaterdag 31 Oktober speelden de mannen van DSV D3 tegen medekoploper Astrantia en dit team maakte de afgelopen wedstrijden steeds 10 tot 12 goals en het 5-0 verlies van D3 was voor het team een goede opsteker om een week later tegen koploper De Willy"s goed tegenspel te geven en door goals van Dennis na een mooie voorzet van Peerke en een goal van gelegenheidsinvaller Sven kon het verlies tegen de koploper tot 2-4 beperkt worden.

Vol goede moed werd er op 14 November met Jamie en Teun als invallers voor de zieke Tim, Mark en Angelo naar Escharen gereden.
De eerste helft was Estria het sterkste team, maar door erg goed keepen van Joris werd de sterke linksbuiten van Estria verschillende keren het scoren belet.
Er waren aan beide kanten verschillende kansen om te scoren, maar tot de rust bleef het 0-0.
Na een peptalk van leider Peter in de rust gingen de D3 mannen in de tweede helft furieus van start en dit leidde in de tweede minuut na rust tot de 0-1 voorsprong voor D3 door een mooie goal van Jorren na een slim steekpassje van Martijn.
Enkele minuten later werd, na hands even buiten het strafschopgebied, de vrije trap, door Martijn onhoudbaar in de kruising geschoten waardoor een 0-2 voorsprong op het bord kwam.
Estria drong meer en meer aan en in de achterhoede kregen Lars en Niels en Rens het erg druk, maar konden nog steeds de nul houden en even later werd een hard schot van Peerke door de keeper van Estria weggestompt en Martijn was er snel bij om de 0-3 in te schieten.
Comfortabele voorsprong dacht iedereen, maar een sterk offensief van Estria zorgde binnen 10 minuten voor een 3-3 stand na enkele harde schoten op het doel van de uitstekend keepende Joris.
Naast het veld dachten leiders Peter en Harry dat een overwinning voor D3 dit seizoen niet gegund was, maar doordat er twee jeugdprinsen in het team zaten (Peerke en Teun), doordat Gideon Jamie en Dennis nog een laatste aanval afdwongen en omdat Jelle 50 eurocent op het veld vond lachte vrouwe Fortuna D3 toe.
Toenemende druk in de laatste minuten zorgde voor een corner en de bal kwam op de rand van het straschopgebied voor de voeten van Jelle en zijn hoge boogbal viel tot verrassing van bijna iedereen in de verste hoek over de keeper en onder de lat in de goal en was met 3-4 de eerste overwinning van het seizoen een feit.
Tot nu toe was er door wat pech en soms wat gemakzucht nog geen overwinning geboekt, maar gezien het enthousiasme na de wedstrijd snakt het team naar meer overwinningen en komende Zaterdag zal er op de Laan tegen Achates weer hard voor een goed resultaat gewerkt worden .

De D3 side