Op Zaterdag 12 December had het D3 team de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Constantia D2 uit Wanroij.Nadat er enkele weken terug nog met 4-2 werd verloren van Achates D2, met goals uit corners van Martijn en Gideon, was er nu de mogelijkheid om nog wat punten te pakken, want Constantia stond onderaan op de ranglijst .Vol goede moed werd de tocht naar het naburige dorp ingezet samen met het D4-team, dat ook in Wanroij moest spelen.

In de eerste helft stond de nog licht geblesseerde Angelo reserve en Jelle kwam wat later, want die wist niet dat er een wedstrijd was.
D3 startte fel en al in de derde minuut ging een bal van Dennis nét naast, nadat Jorren hem mooi in stelling had gebracht en even later was Dennis weer wat spelers van Constantia te slim af en wist de bal bij Martijn te krijgen, die snoeihard de 0-1 aantekende.
Dat niet elke bal erin gaat bleek even later, toen Dennis tegen de lat schoot en even daarna schoot Martijn keihard tegen de paal en hier kwam Constantia dus een paar keer goed weg.
Nadat Constnatia een corner had gekregen werd de bal door Gideon opgevangen en aan Lars doorgegeven en na een snelle rush van Lars richting de Constantia-goal werd de bal mooi aan Peerke gegeven en met een hard schot zorgde hij voor de 0-2 voorsprong.
Vlak vóór de rust wist Martijn in een vol strafschopgebied met wat geluk de derde goal in te schieten, na een mooie voorzet van een Constantiaspeler.(0-3).

In de tweede helft werd Constantia wat sterker dan in de eerste helft en ging het spel wat meer gelijk op.
Joris en Tim heersten echter op het midenveld en aanvankelijk hadden de snelle Rens, Peerke, Jelle en Angelo de zaak achterin goed onder controle.
Niels was linksbuiten gaan spelen en dit resulteerde in wat schoten van Niels en Jorren op de goal, die net over gingen of door de keeper werden tegen gehouden.
Halverwege de tweede helft werd een schot van Niels van 25 meter afstand, door de Constantia-keeper verkeerd beoordeeld en de bal stuiterde net voor de keeper en daarna net langs de keeper in de goal waardoor het 0-4 werd.
Door de mooie voorsprong zakte de concentratie wat weg en wist Constantia twee keer de bal achter Mark in de goal te krijgen.
Bij de tweede tegentreffer probeerde Angelo nog in te grijpen, maar het enige resultaat waren de licht bloedende striemen van noppen op zijn knie.
Al met al weer een seizoen voorbij en D3 is ergens onderaan de ranglijst geeindigd, 3 wedstrijden gelijk, 2 keer gewonnen , dus 9 punten, 22 goals gemaakt, 36 tegengoals, dus niet zo'n heel goed resultaat.
Toch zien de leiders Peter, Aad en Harry wel vooruitgang in het team en dit met dank aan de trainers Tom en Tijn, die er iedere week weer vol voor gaan.
Volgend seizoen zal D3 in een hopelijk wat lichtere competitie, hoogstwaarschijnlijk wel hoge ogen gaan gooien, want er zit zeker potentie in het team.

De D3-side