Op Zaterdag 12 September moesten de mannen van de D3 voetballen tegen Excellent D2 uit Oploo. Het was lekker voetbalweer en de spelers hadden er weer erg veel zin in om een stevig potje te voetballen. Voor de leiders is het nog steeds een beetje puzzelen met de posities, om de opstelling zo te maken, dat het sterkste elftal op het veld komt te staan.
Door een beetje pech kwamen de D3 mannen al na 3 minuten met 1-0 achter, maar vol overtuiging werd de aanval op de gelijkmaker ingezet.
Na 10 minuten kon Rens, na aangeven van Martijn, met een harde lage schuiver de keeper van Excellent verschalken en stond de 1-1 op het scorebord.
DSV kreeg verschillende mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar Jorren schoot nét voorlangs en Martijn kopte langs de verkeerde kant van de paal.
Zoals we wel vaker zien als je constant aanvalt, dat de goal dan aan de andere kant valt en toen Mark bij een onverwachte tegenaanval iets te ver voor de goal stond kon Excellent de 2-1 inschieten.

In de tweede helft ging Joris keepen en werd Lars op de vertrouwde laatste man positie neergezet en dit zorgde ervoor dat Excellent niet meer wist te scoren , want Lars speelde een prima wedstrijd.
Aan de andere kant werd de druk op de goal van de Oploo mannen opgevoerd en Rens schoot twee keer rakelings voorlangs en een schot van Peerke volgde dezelfde weg, maar toen Jorren op aangeven van Martijn voor de keeper kwam aarzelde hij geen moment en tikte de 2-2 binnen.
Even later was er nog een overtreding binnen het strafschopgebied, maar de strafschop die hierop volgde werd helaas gemist en de goal die in de rebound door Martijn werd ingetikt werd afgekeurd.
Toch waren de leiders tevreden over de getoonde inzet want Niels, Gideon, Angelo, Jelle, Tim en Dennis streden voor elke bal en we zien toch weer vooruitgang vergeleken vorige week en op de trainingen is de inzet nog steeds goed, dus de goals zullen in de toekomst echt wel gescoord worden.
Volgende week wacht er tegen Sambeek een zware tegenstander en de spelers hopen dat er veel publiek zal komen om hen aan te moedigen.

De D3 side