Op Zaterdag 19 September moesten de mannen van DSV D3 voetballen tegen Sambeek D2 en na goed trainen afgelopen week was het team op en top fit. Na twee gelijke spelen in de voorgaande wedstrijden werd er nu op winst gehoopt, maar Sambeek had al twee keer dik gewonnen, dus we wisten van tevoren dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden.
Het was lekker voetbalweer en de D3 mannen begonnen sterk aan de wedstrijd en na enkele minuten ging een schot van Tim nét voor de goal van Sambeek langs, maar een minuutje later wist Niels over links met een mooie solo de achterlijn bij Sambeek te bereiken en zijn afgemeten voorzet richting penaltystip werd door Martijn keihard in de Sambeekgoal geschoten(1-0).
Halverwege de eerste helft wist Gideon, met een slim steekpassje, Martijn in stelling te brengen en met zijn snoeiharde schot werd de keeper van Sambeek voor de tweede keer verslagen .
Daarna volgden nog verschillende kansen om verder uit te lopen, maar Dennis vond twee keer de sterke Sambeek keeper op zijn weg en nadat Mark in de goal een goede redding maakte bij een tegenaanval, was hij even later kansloos bij een tweede tegenaanval en werd het 2-1.
Nadat Lars een vrije trap nét over de lat zag gaan en Martijn een keihard schot op de lat uiteen zag spatten kon de keeper de daaropvolgende kopbal vanm Jorren pakken en werd de rust met een 2-1 voorsprong bereikt.

Na de rust was Sambeek wat sterker dan in de eerste helft en kwam de D3-goal wat meer onder vuur te liggen en tot twee keer toe wist de verdediging met Peerke, Rens, Jelle en Angelo geen antwoord op de aanvallen van Sambeek en stond het tien minuten voor tijd 2-3 in het voordeel van Sambeek.
Een waar offensief werd onder aanvoering van Joris op de Sambeekgoal ingezet, maar Tim zag zijn inzet naast gaan, Dennis zag een goal afgekeurd worden wegens buitenspel en na sterk doorzetten van Lars eindigde zijn inzet op de paal.
Waar het publiek en de leiding zich min of meer al bij een nederlaag had neergelegd, was Lars het hier nog niet mee eens en bij de rechterzijlijn passeerde hij op volle snelheid een verdediger en een volgende werd voorbij gelopen alsof hij er niet stond en vanaf de achterlijn wist hij met een afgemeten voorzet Martijn te bereiken en zijn harde inzet zorgde voor zijn hattrick in deze wedstrijd en de 3-3 eindstand.
Voor het publiek en leiding toch een mooie, spannende wedstrijd en toch nog een mooie eindstand en scheidsrechter Theo Broeks beaamde dat er zelfs op dit niveau erg mooi en fel gevoetbald werd.
Volgende week wacht in Boxmeer de wedstrijd tegen Olympia`18 D3 en met het spel van vandaag is het vrijwel zeker dat er veel publiek naar Boxmeer zal meegaan.
Na de 1-1 in de eerste wedstrijd en de 2-2 in de tweede wedstrijd , zal iedereen na de 3-3 van vandaag in de derde wedstrijd de uitslag tegen Olympia´18 wel al kunnen raden ?

De D3 side