In september gaan we starten met BSO de Helden in Sint Anthonis in samenwerking met DSV. De gesprekken met het bestuur van DSV verliepen ontzettend fijn en er is een wederzijds vertrouwen om er iets moois van te maken. 

We zijn blij met de schitterende accommodatie waar veel kansen liggen om de schoolgaande kinderen in Sint Tunnis een fijne plek te bieden, waar veel gesport- en gespeeld kan worden. We stellen ons graag even kort voor:

Sven van Gelder

Dag iedereen, mijn naam is Sven van Gelder, ben 33 jaar en woon samen met mijn kinderen Mees (3) en Jinte (4) en mijn vriendin Elise in Oploo. In mijn jonge jaren heb ik als klein voetballertje veel plezier gehad bij DSV, waarna ik in Nijmegen bij NEC en later in Wijchen bij Alverna ging voetballen. In Wijchen ben ik dan ook de afgelopen jaren werkzaam geweest als gymleraar op verschillende scholen, van de 4-jarigen tot en met groep 8. Sport- en Spel zal dan ook een belangrijke rol innemen bij BSO de Helden, waar natuurlijk ook ruimte is voor creatieve activiteiten en lekker vrij te spelen; ruimte genoeg bij DSV hiervoor!

Meer hierover vind je op onze website www.bsodehelden.nl, waar je ook alvast kunt aanmelden voor een plekje voor het nieuwe schooljaar. Bij vragen en meer informatie kun je natuurlijk alvast contact met ons opnemen via de website! Voor nu wensen we iedereen een fijn resterend voetbalseizoen en hopelijk tot snel!

Frank Klompenhouwer


Hallo allemaal! Ik ben Frank en ik ben 38 jaar jong, vader van 2 kinderen en samen met mijn vriendin wonen we gevieren in Wijchen.
In mijn vrije tijd wielren ik graag en loop/jog ik frequent. Ook kijk ik graag naar een potje voetbal, luister ik vaak muziek en wandel ik veel met mijn hond.

Ik heb meer dan 12 jaar ervaring in het basisonderwijs waar ik veel les heb gegeven aan groep 7 en 8. Na verloop van tijd speelde het idee om een buitenschoolse opvang te starten samen met Sven (collega´s op dezelfde school). We hebben de stoute schoenen aangetrokken en hebben deze kans gepakt.

De beste beslissing ooit! Elke dag proberen we een toffe activiteit te organiseren voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. We doen we vaak zelf mee, want goed voorbeeld doet goed volgen. Van ouders en kinderen krijgen we positieve feedback wat betreft onze aanpak en de verschillende activiteiten die we aanbieden.
En daarom nu het plan om dit ook in Sint Anthonis te doen. Hopelijk tot snel!

Sportieve groet van BSO de Helden

Klik hieronder op de flyer voor meer informatie, open dagen en start!