De 35+ competitie is nog maar koud begonnen of we hebben de eerste prijs al te pakken. 

Aan succescoach Fred werd de de periodekampioen-beker onder luid gejuich uitgereikt afgelopen zondagmorgen. Het contrast met vorig seizoen kan niet groter zijn. Van de laatste naar de (gedeeld) eerste positie op de ranglijst. De massale opkomst op de donderdagavond lijkt de basis te zijn voor deze flitsende seizoensopening. 6 tegen 6, 7 tegen 7, elke donderdag om 20.00 signaleren we meer vets op De Laan en zien we menig speler en trainer van de selectie-elftallen jaloers loeren naar veld 3, waar we, traditiegetrouw, onze trainingen altijd afwerken. De aantrekkingskracht van 35+1 is inmiddels zo groot dat er vanuit verschillende DSV-hoeken instroom plaatsvindt. Mark Vink, zeker fit en goed genoeg voor ’t Urst’ sluit zich liever aan bij de grijze brigade. 
 
De wedstrijd voorafgaand aan de huldiging moest dus nog wel even gewonnen worden. Tijdens de warming-up (bij ons is dat gewoon balletjes bij elkaar in de voet spelen en proberen zo weinig mogelijk meters te maken) zien we dat de tegenstander net zo grijs is als wij dus weten we dat het weer een lastige pot gaat worden, 
 
Ollandia is een goed op elkaar ingespeeld team, en de mannen uit Sint Oedenrode weten elkaar op het drassige veld makkelijk te vinden. Onze achterhoede heeft, zelfs zonder Robby en Johan, de zaakjes aardig op orde en ziet van achteruit hoe na een sierlijke vrije trap van Peter, Gaby de bal de goal inwerkt. Stefan legt nog even uit dat het zeker geen offside is en keurt de goal goed. Veel gemor van Ollandia kant maar de 1-0 blijft op het scorebord staan. De regen komt inmiddels gestaag naar beneden dus de droge kleedkamer 1 is een welkome schuilplaats voor een kwartiertje. 
 
In de stromende regen starten we aan de tweede helft. Zoals zoals vaak moeten we in de achteruit maar hebben met we Mark, Ronny en Jarno voldoende snelheid om lekker te counteren. De 2-0 valt na een vrij trap van Peter waarbij de keeper de gladde bal tussen zijn handschoenen door ziet glippen. Ollandia maakt nog wel de aansluit-treffer maar ziet daarna Mark en weer Gaby (hij ontpopt zich als de Malen van de veteranen) prima doelpunten maken. 
 
Helaas spelen we de komende 2 weken niet en kunnen we pas weer bewonderd worden op 27 oktober.  WHV uit Loosbroek, nog puntloos, komt dan naar de Laan. Het zou zo maar weer eens een geweldig spektakel kunnen worden…. tot dan!