Zondag morgen om 8.45 uur vertrokken de dames naar het plaatsje Katwijk (bij Cuijk) daar werd hun laatste wedstrijd gespeeld tegen SIOL. De trainer en leidster dachten nog bij hun zelf toen deze dames het veld op kwamen voor de warming up dit wordt niks want het straalde niet zo heel veel uit.
Maar uitstraling zegt niet alles bleek later, toen het start signaal klonk gingen de dames meteen op volle toeren. Lisa, die eigenlijk nog niet mee mocht doen van de therapeut, maar tijdens de warming up aangaf dat het wel zou gaan lukken, was weer back in de match want na 10 minuten scoorden ze de eerste goal 0-1 dus.

Dat was lekker motiverend voor de dames en gingen weer gewoon door, en ook die inzet werd weer beloond, door goed samen te werken met elkaar Lisa gaf een goeie voorzet waardoor Kim de bal maar hoefde in te tikken en dat deed ze dus ook in 23ste minuut 0-2.

De inzet van de dames bleef goed waardoor dezelfde Kim de stand in 38ste minuut op een 0-3 zetten. Hiermee gingen we de rust in, zeker 10 minuten over tijd.

Na een bakje lauwe thee gingen we weer van start. Effe tussen door, het publiek wat trouwens in Cuijk en Katwijk woont kwam toch speciaal voor de dames van DSV denk ik. Maar goed de tweede helft, na 15 minuten kreeg Eefke een mooie bal om te scoren en dat deed ze natuurlijk ook(volgende keer mag je best blij zijn als je een goal maakt hoor). Ik weet niet meer precies maar ik dacht dat toen SIOL aan de beurt was om een goal te maken de achterhoede van DSV was even niet op haar hoede dus kreeg SIOL de kans om te scoren en dat lukte ook. Inmiddels 1-4. SIOL kwam zelfs nog een keer die achterhoede van DSV voorbij en schoten mooi in de hoek onze inval Keepster Malon kon er echt niet bij. Maaaaaaaaaar in de allerlaatste minuut volgens de officiële tijd was er Lisa weer die toch nog even moest laten zien dat ze er weer helemaal is na haar lange blessure om er 2-5 van te maken. En weer 10 minuten over tijd klonk het eind signaal.

Dames goed gedaan de laatste 3 wedstrijden van de competitie gewonnen.

Voor als nog wil ik namens alle dames,trainer en leidster de invallers van de meisjes C bedanken voor hun inzet van het afgelopen seizoen BEDANKT meiden.

De derde helft in de kantine van DSV werden we door de sponsor De Wingerd bedankt voor het leuke seizoen hij heeft er geen spijt van dat hij sponsor is geworden, ook Tonny bedankte de Sponsor voor zijn trouwe support.

Tevreden maar voldaan gingen we alle huiswaarts.De hartelijke sportgroeten van jullie stand vaste invalster van dit seizoen.