Zaterdag 27 november was het weer zover. D.S.V. B1 moest op bezoek bij de koploper Deurne. We hadden door de week al een oefenwedstrijd op kunstgras gespeeld en waren daardoor goed voorbereid. Onze trainer Steef gaf van tevoren aan dat we alert moesten blijven en compact spelen. Toen we aankwamen op het sportpak van Deurne en een goeie warming-up hadden gedaan, kon de wedstrijd beginnen.

De wedstrijd begon langzaam op gang te komen en de kleine kansen gingen op en neer.
Tot op een gegeven moment Deurne de bal lang gaf en de rechtsbuiten hem door de kluts voor de eerste keer in het doel van D.S.V. kon schieten.
Ook D.S.V. kreeg een paar goeie mogelijkheden maar wist deze niet om te zetten tot doelpunten.
Zo ging de eerst helft voorbij.

We gingen rusten met een 1-0 achterstand maar wisten dat er zeker iets te halen viel tegen de koploper.

De tweede helft begon D.S.V. heel erg sterk en scoorde al na een paar minuten door goed doorzetten van Jesper Brans.
We voelden dat er zeker meer te halen viel.
Het spel ging op het neer, D.S.V. kreeg een grote kans op de 1-2 maar wist ook deze niet te benutten.
Toen D.S.V. in de aanval was ging het fout op het middelveld en kon de centrale verdediger van Deurne een heel eind lopen met de bal en uit die kans scoorde ze de 2-1 nadat onze keeper Stijn ons nog goed op de been hielp maar toch gepasseerd werd in de rebound.
D.S.V. moest alles op alles zetten en dat pakte niet goed uit, want uit dezelfde situatie scoorde Deurne de 3-1 D.S.V. kwam deze klap niet meer te boven en verloor met 3-1 van een goede tegenstander

Volgende week staat de Bekerwedstrijd tegen HVCH op het progamma en weten ook dat we hier een kans tegen maken.

Deurne B1 – D.S.V. B1 3-1
1-0 Deurne B1 (24)
1-1 Jesper Brans (45)
2-1,3-1 Deurne B1 (66, 73)

D.S.V. B1: Stijn Weerts, Pieter Raaijmakers, Dion Gerrits, Tom Rutten, Luuk Rühl, Clif Raaijmakers (Bram Luyckx/69), Rio Groot, Cas Aben (Sjors Cornelissen/61), Paul van Tankeren (Rens Peters/48), Jesper Brans, Bas van den Heuvel (Christoffel Dawud/75)

Verslag: Paul van Tankeren