Zondagmiddag was het zover. De gladiatoren van DSV 3 gingen deze competitie voor de laatste keer de strijd aan tegen de blauw-wit hemden uit Oeffelt. Zeven keer had de formatie van Stijn van der Sambeek en Jan von Abel al niet meer verloren na de winterstop, een ongekende reeks.
Ook zondag ging het weer van een leien dakje.

Met de rust stond het al 4-2 voor de thuisclub. Onze bomenfluisteraar Sven Cornelissen had deze middag zijn zusje uitgenodigd, wie kent haar niet, Esther Cornelissen.


Esther kreeg de eervolle taak om de geblesseerde medespelers van Sven in het veld te mogen behandelen. Helaas had ze deze middag niets te doen, want de Sinttunnisse voetballers waren zo slim om niet geblesseerd te raken. Stel je voor, zo’n hysterische drama-queen met een Marlies Dekker BorstenHouder, die probeert je broek uit te trekken, midden op het veld! Maar goed, Sven trakteerde haar op een pure hattrick én Frank Weerts maakte de vier vol in de eerste helft. Het was een pure voetbalshow van de eerste orde. De ene combinatie was nog mooier dan de ander en de doelpunten waren om in te lijsten.

Deze lijn werd doorgezet in de tweede helft. Multi-talent Peer Havens begon deze middag als linskback en mocht het de helft proberen als linkshalf. Peer schoot na vijf minuten de bal al in het netje: 5-2. Er zat veel agressie in zijn schot. Na zijn goal was daar ook het welbekend vuistje. Peer had de vorige wedstrijd tegen Hoaps veel kansen nodig en kreeg dat ook de gehele week van zijn medespelers te horen.
DSV liep nog verder uit door een beauty van Mark “The Terminator” Geven. Mark schoot vanaf 40 meter de bal snoeihard in de kruising: 6-2. Bij de meeste spelers van Oeffelt kwamen de tranen in de ogen. Dit hadden ze toch niet verdiend. DSV toonde clementie. Vooral Jur Bal-Between en het broertje van Noot Welten lieten de teugeltjes ietwat vieren. Hierdoor kon Oeffelt nog een goal maken.
Het slotakkoord was voor de ingevallen Sjef Giebel. Deze snelheidsmaniak kon het niet nalaten om nog een doelpunt te maken en bepaalde de eindstand op 7-3.