Op een zonovergoten sportpark van VCA  met een prachtige kleedaccomodatie hebben de mannen van DSV zaterdag veteranen een zeer verdiend gelijkspel behaald.

DSV was de gehele wedstrijd de betere ploeg, nadat er in de eerste 15 minuten al 4 kansen onbenut werden gelaten was het de thuisploeg van VCA die wel meteen toesloeg waardoor het 1-0 werd.
​Door goed voetbal werd het vrij snel daarna 1-1 door een mooi doelpunt van gastspeler Melvin Willems, DSV bleef goed aandringen echter de kansen werden maar niet benut, de veteranen van VCA waren daarentegen wel effectief en scoorden nog 2 doelpunten voor de rust, ruststand dus: 3-1, terwijl het ook makkelijk  3-6 had kunnen staan.
​Marcel onze vlagger hield een donderspeech in de rust waardoor we extra gemotiveerd aan de tweede helft begonnen, zo erg zelfs dat we pas na een kwartier er achter kwamen dat VCA maar met 10 man speelden.
​VCA kwam toch weer 1 keer voor het doel en scoorde ook weer meteen, 4-1. Opgeven voor onze veteranen is geen optie dus bleven ze aandringen met alweer een doelpunt van Melvin werd het 4-2, ook daana kwam VCA er nog 1 keer goed uit met alweer een doelpunt 5-2.
​De wedstrijd leek gespeeld, maar daar dacht DSV toch echt anders over, Remco, onze net uit USA teruggekeerde gastspeler maakte er 5-3 van en met nog 4 minuten te gaan werd er voluit naar voren gespeeld en met succes , Melvin maakte zijn hattrick, 5-4.
​Nu waren er nog maar 2 minuten te spelen, een schitterende pass van achteruit werd door Melvin voor het doel gespeeld die door Remco in het doel werd gelopen, eindstand 5-5.
​De doelpunten werden deze middag dus gescoord door de twee jonge gastspelers Melvin en Remco, jongens bedankt hiervoor.
​Het was een leuke sportieve wedstrijd, met veel doelpunten die misschien soms voorkomen hadden kunnen worden en waarbij de DSV veteranen wel erg veel kansen lieten liggen, de gastspelers gelukkig niet!!
​Met dank aan Marcel als vlagger en Ilse, Nard en Dries als toeschouwers.