Gisteren was het erg genieten op sportpark "De Laan". Ten eerste het zonnetje scheen erg uitbundig en het was een schitterende wedstrijd en dat vooral voor de DSV supporters.
 


Het leek wel of er een ander elftal op het veld stond in vergelijking met vorige week. Er werd gevochten voor elke bal de spelers liepen zich, ondanks de hitte, de longen uit hun lijf. 
Lars Peters zorgde dat DSV de leiding nam na een mooie rush op de rechterflank en met een bekeken schuiver zorgde hij voor een 1-0 voorsprong.
Even later zorgde Stijn Willems met een mooie 2-0. Hij trok na een fraaie actie naar binnen en krulde de bal mooi in de rechterbovenhoek.

De wedstrijd werd even stilgelegd door een blessure van Lars Veldpaus. Hij werd kortstondig verzorgd door Marco Brisco. Ik weet niet wat hij gebruikt heeft maar de wedstrijd werd hervat en Lars ging er als een haas vandoor en scoorde de 3-0.
De Zwaluw profiteerde door de 1-3 binnen te koppen na wat klungelig verdedigen door DSV. Even leek DSV wat aangeslagen maar ze herpakte zich snel.

Nadat Pieter Vloet Lars Veldpaus vervangen had ging DSV verder op jacht om de voorsprong uit te breiden. Terwijl Stijn Willems uitblonk door zijn loopvermogen en voortdurend voorop ging in de strijd liep ondertussen Rens van Tienen zich de longen uit zijn lijf. Hierdoor legde hij constant druk op de verdediging van De Zwaluw waarvan andere spelers van DSV weer van profiteerden.
Jarvi Jansen loopt sinds de trainerswissel weer als een dartel veulen over het veld en straalt weer plezier uit tijdens het spelletje.

Rens van Tienen werd vervangen door Nino Willems die ook een aandeel had in de hoge score (8-1) door een voorzet van Jarvi binnen te glijden. Ook Thomas Janssen, Mees Willems en Piet v.d. Berg mochten nog deel uit maken van het elftal dat De Zwaluw aan gort speelden.

Een compliment aan Thijs Goossens (de trainer) en zijn staf dat ze de ploeg weer aan het voetballen hebben gekregen en dan zullen we de wedstrijd van vorige week tegen EWC'46 even niet meetellen.

Wat een feest (vorige week in Rijkevoort) niet kan doen. Dus spelers leef je de hele week uit maar houdt het een dag voor de wedstrijd rustig. Je hebt gezien wat jullie op de grasmat kunnen leggen als jullie je eigen een beetje in toom houden de dag voor de wedstrijd. 
Hier doe je het publiek ook een plezier mee en de fotograaf ook.

Er zijn nog drie wedstrijden waar je aan het publeik kan laten zien wat DSV in huis heeft. 

Foto's zijn te zien op www.scootshootfotografie.nl