Met flink wat Sint Tunnisse toeschouwers langs de lijn in het pittoreske Merselo start DSV 1 tegen de lokale S.V., met 13 punten (tot vanmiddag) een van de laaggeklasseerde teams in de 4e klasse-G. 

Dit was echter niet te zien op het veld vanmiddag. Met een fel en elkaar goed coachend 11-tal maakt Merselo het DSV de hele wedstrijd lastig en vooral verdedigend hebben ze het prima voor elkaar. DSV krijgt de hele wedstrijd geen grote kansen en moet het vooral hebben van corners en spelhervattingen om gevaar te stichten. Vooral voetballend komen wij niet lekker voor de dag. De opbouw loopt stroef en er zijn vanmiddag helaas geen spelers die het verschil willen of kunnen maken. DSV gaat rusten met 0-0.

Met Rens als stormram aan de aftrap (wat vooral de keeper van Merselo even kon voelen) van de tweede helft lijken we een minuut of 10 de overhand te hebben maar toch levert dit over overwicht ook geen grote kansen op. Een bijzondere inspeelbal van Roel bij de tegenstander in de voet zorgt voor de enige kans die Merselo krijgt. Gelukkig raakt de bal de lat en de doellijn en houdt Roel zijn doel schoon. Een kwartiertje voor het eindsignaal krijgt Merselo een strafschop na een vermeende overtreding van Pieter B. Deze wordt feilloos in de kruising geplaatst. Met Nino als extra spits proberen we de laatste 10 minuten met lange ballen nog wat te forceren maar krijgen, behalve een sierlijk omhaal van Lars V. die een metertje overgaat, geen kans meer op de gelijkmaker. Helaas moet DSV voorlopig genoegen nemen met een plek in de grote middenmoot. We hebben nog 9 wedstrijden te gaan dus alle kans om ons te herstellen van 2 matige optredens