DSV gaat zondag naar OKSV. De ploeg van Steef Peters pakte tegen Achilles Reek sinds lange tijd een punt en hoopt op meer tegen de club uit Overlangel.

Een korte introductie van het in Sinttunnis vrij onbekende OKSV. De ploeg speelt in groene shirts en zwarte broeken en is vorig seizoen gepromoveerd. De coach is de 50-jarige Peter van Orsouw. OKSV heeft dit jaar alle wedstrijden verloren, maar maakte het in de laatste wedstrijd SES moeilijk (2-1 verlies). Topscorer is Per Hidding, die met drie goals de volledige productie van zijn ploeg voor zijn rekening heeft genomen. Overlangel ligt onder de rook van Ravenstein en hoort bij de gemeente Oss.

DSV was tegen Achilles Reek dichtbij de overwinning en wil nu eindelijk wel eens het zoet van de overwinning weer smaken. Stijn van den Broek is topschutter met vijf doelpunten, op de voet gevolgd door Jarvi Jansen (4 goals). Vorige week zijn er twee oefenduels gespeeld. DSV (Onder 23; met drie spelers van DSV 1) won met 5-1 van Juliana Mill en ‘het urst’ versloeg Vios ’38 met 2-1.