Na enkele trainingsweken stond vorige week de oefenpartij op het progamma voor DSV 2, de tegenstander was Handel 2 onze coach tijdens die wedstrijd was oudgediende Harm die zijn kwaliteiten komend seizoen bij het 4e gaat laten zien.  Onze coach Thijs genoot nog van een welverdiende vakantie, de ruststand was 4-1 en na rust werd er nog 3 maal gescoord door DSV 2 met als gevolg een 7-1 eindstand.

Afgelopen zondag begon de bekercompetitie onze opponent was Hapse boys 3, na de bespreking volgde een goede warming-up en om 12 uur kon de wedstrijd onder leiding van Wout Broeks beginnen, de opstelling luidde, (K) Roel, (V) Willem, Marius, Mike en Mark, (M) Nard, Kevin en Thomas, (A) Tim, Chris en Nick, reserves waren, Pim, Sven en Remco.

Na de aftrap was het even aan kijken hoe Haps zou beginnen maar daarna nam DSV het iniatief, met enkele kansjes  tot gevolg, Haps kwam er ook enkele keren uit maar die werden goed opgevangen door onze verdediging en keeper Roel.  Na ongeveer 25 minuten volgde een goede combinatie tussen Tim en Thomas en laatstgenoemde kon de 1-0 laten aantekenen. Met deze stand gingen we ook rusten.

Tijdens de thee was Thijs tevreden over de stand maar ons spel moet effectiever worden, de drie reserves kwamen in het veld voor Kevin, Mark en Willem. Na de start van de 2e helft was het Haps dat aan viel en zo na 20 minuten met een kopballetje over Roel de gelijkmaker kon scoren. Dit was het sein voor DSV 2 dat we zelf het spelletje moeten maken en niet afwachten wat de tegenstander doet, na enkele wissels is het Tim die vanaf rechts op komt en vervolgens Mari de bal aan speelt, die geeft strak voor en Willem kan de 2-1 maken. Kort daarna is het Willem die de bal voor geeft en Tim kan zodoende de 3-1 scoren. 5 minuten voor tijd wordt de bal op Kevin gespeelt die de uitkomende keeper ziet twijfelen en zodoende knap de bal in het verlaten doel schiet, en hier mee de eindstand op 4-1 bepaald.  

Na afloop is Thijs tevreden over de eindstand, maar over het spel zijn er nog enkele dingen verbeterbaar, maar daar zijn trainingen voor en wordt er hard aan gewerkt,  a.s donderdag spelen we een oefenpartij tegen constantia 2 en a.s zondag wordt de bekercompetitie vervolgd met een uitwedstrijd tegen DWSH 2,

Supporters bedankt namens het Twed en hopelijk kunnen we jullie komend seizoen verwennen met goede en leuke wedstrijden.  

Bedankt namens de leiding van `T TWED