Na de verliespartij vorige week was iedereen er op gebrand om vandaag te winnen. De tegenstander was DWSH 2 die nog geen punten hebben in onze competitie, we hadden enkele weken al een keer tegen hun gespeeld dat was voor de beker toen werd het 1-1, nu stond er een heel ander team dan destijds, toen hadden ze 5 spelers van DWSH 1 in het veld staan.

Na de warming-up kon er worden afgetrapt, Al snel bleek dat onze mannen feller en sneller waren dit resulteerde in de 5e minuut al tot een voorsprong voor DSV, Marius geeft een goede pass van achteruit op Tim V die vervolgens de bal panklaar legt voor Nino en laatstgenoemde maakt de 0-1. 
10 minuten daarna is het Nino die een pass geeft op Thomas en die geeft een voorzet op Tim V die vervolgens al koppend de 0-2 scoort.

Hierna verzwakt het spel enigszins en krijgt DWSH ook enkele kansjes, uit een uitbraak van Sven V wordt Thomas aangespeeld die vervolgens de bal klaar legt voor Nino maar zijn schot gaat rakelings naast de verkeerde kant van het doel.
Vlak voor de rust moet Chris 10 minuten naar de kant omdat hij wat zei tegen de scheidsrechter.

In de rust wordt Nick gebracht voor Tim V.  We beginen de 2e helft met 10 man en even later komt Nard weer in het veld, DWSH probeert wel aan te vallen maar echt gevaarlijk worden ze niet, in de 57e minuut een steekpass van Marius op Thomas die legt de bal breed op de vrij lopende Sven V en die kan zo de 0-3 binnen tikken.

Rond de 64e minuut maakt Mark ongelukkig hands in het strafschopgebied en krijgt DWSH een penalty, die vervolgens koel door Roel wordt gestopt. Een kwartier voor tijd kan DWSH nog de 1-3 maken na een fout achterin bij DSV, beide team 's krijgen nog mogelijkheden om te scoren maar het blijft 1-3.  

Na afloop een tevreden coach en we hebben ons goed hersteld na de nederlaag van vorige week.

Komende zondag spelen we thuis in de 2e ronde voor de beker, tegenstander is dan Stiphout Vooruit 2. 

Groeten leiding DSV 2