Zondag 17 november, vandaag staat de thuiswedstrijd tegen Hapse boy 's gepland. Dit team staat op de 8e plaats in de stand, eerder dit seizoen hadden we ze ook al getroffen destijds betrof het een bekerwedstrijd de uitslag was toen 4-1 in het voordeel van DSV 2.

Zoals gezegd we hadden al info over hoe ze speelden en waar hun sterke en zwakke punten lagen. Tijdens de warming-up had Haps wel en paar andere spelers bij.

Onze opstelling was : (k) roel), (v) Lars, Sven Z, Chris, willem,  (m) Nard, Kevin, Thomas, (a) Sven V, Nino, Tim V,  wissels Nick, Tim C, Pim.


Na de aftrap ontstaat er een boeiend duel, beide team 's zijn aan elkaar gewaagd en krijgen beide kansen na zo'n 24 minuten geeft Nard een goede steekpass door het midden Tim V gaat er achteraan en hij wordt in het strafschopgebied neergelegd door de keeper van Haps, Tim V moet geblesseerd gewisseld worden door Nick en Sven V schiet onberispelijk de penalty binnen, 1-0.

Hierna wordt het een rommelig duel dit omdat er bij ons enkele foutjes worden gemaakt die steeds hersteld moeten worden. 5 Minuten voor rust een assist van Willem op Nino die de bal aanneemt en vervolgens de bal in het doel schiet, 2-0 met deze voorsprong gaan we rusten.

Tijdens de thee geeft Thijs aan dat we de foutjes er uit moeten halen en proberen de score uit te breiden.

Na de thee gaat DSV op zoek naar de derde treffer en begint zodoende goed aan de 2e helft, in de 55e minuut wordt Kevin in het strafschopgebied aangetikt door de keeper de scheidsrechter kan niet anders dan de bal wederom op de stip leggen, dit keer is het Nino die de keeper kansloos laat, 3-0.
Sven V wordt gewisseld voor Tim C. De wedstrijd is onder controle door DSV, Haps valt wel aan maar verontrust DSV niet.

Pim komt in het veld voor Chris waardoor Lars centraal langs Sven Z gaat spelen. 10 minuten voor tijd een pass van Sven Z op Pim die vervolgens een goede voorzet aflevert die vervolgens door wederom door Nino wordt binnen geschoten, 4-0. 

In de laatste minuut maakt Haps nog de eretreffer en zo wordt de eindstand 4-1.   Na de wedstrijd een tevreden coach,  volgende week spelen we uit tegen Montagnards uit Nieuw-Bergen.

Groet leiding DSV 2