Zondag 29 september, voor 't twed stond vandaag de 2e wedstrijd in de competitie op het progamma, na de wedstrijdbespreking door Remco (Thijs was een weekendje er op uit) vertrokken we richting het limburgse Arcen om het daar op te nemen tegen DEV Arcen 2.

Na de warming-up kon de wedstrijd beginnen, de opstelling was, (k) Roel,  (v) Mike, Marius, Mark, Wilem, (m) Nard, Tim C, Thomas, (a) Sven, Nino, Tim V, Wissels: Nick, Chris, Pim en Remco.


In de beginfase was het even aan kijken hoe Arcen zou spelen ze speelde 4-4-2 waar door Mark en Mike de 2 spitsen in toom moesten houden en Willem kon mee voetballen naar voren.

Het was al snel duidelijk dat DSV veelal op de helft van de tegenstander speelde met enkele goede combinaties tussen onze spelers. na zo'n 10 minuten is het Thomas die de bal voor geeft, Nino kopt de bal door op sven die de eerste goal binnen schiet, 0-1. 

Rond de 23e minuut wordt er een schot gelost op het doel van Arcen, dit wordt geblokt en de terugspringende bal wordt attent door Sven in het netje gelegd en maakt zo doende zijn 2e van vandaag, 0-2.  5 minuten hierna wordt Nino op maat bediend door Sven en (BOMBER) Nino ziet zijn kans schoon en knalt de 0-3 binnen. vlak voor rust wordt het wederom door Sven 0-4, aan de zijlijn wordt de zenuwachtige Thijs live op de hoogte van de verrichtingen van zijn team, maar na dat hij alles heeft waargenomen via de whats-app volgen zijn instructies, score op voeren en de nul achter in. met een geruststellende voorsprong gaan we thee drinken.

Tijdens de thee worden Tim C en Sven gewisseld voor Chris en Nick.

De 2e helft is nog maar net begonnen en we krijgen al meteen een vrije trap te nemen van zo'n 20 meter, Thomas gaat achter de bal en schiet hem rechtstreeks in het doel, 0-5, even later worden Pim en Remco in het veld gebracht voor Mike en Willem, ons spel wordt wat slordiger en krijgt Arcen enkele mogelijkheden, maar achterin staat Marius zijn mannetje en knapt veel vuil werk op. Nino en Tim moeten het veld verlaten na lichte blessures, Willem en Sven komen er weer in, in de 82e minuut een pass van Thomas op Tim V, die laag in de verre hoek doel treft, 0-6.

In de slotfase krijgen we nog een hoekschop te nemen, die wordt goed ingekopt door Mark deze wordt op de doellijn weggeslagen door een speler van Arcen en dus volgt nog een penalty, Sven gaat achter de bal staan en schiet hem goed binnen, zijn 4e goalvan vandaag. Kort hierna fluit de scheids voor het einde.

Na afloop een opgeluchte Thijs via de whats-app en de complimentjes van Remco richting ons team, bij deze wil ik Youp Willems bedanken dat hij mij heeft willen vervangen als vlagger bij ons team de afgelopen 2 wedstrijden.

Volgende week spelen we thuis op "DE LAAN" tegenstander is dan Heijen 2.

Groeten van de leiding van DSV 2