Vandaag stond de wedstrijd tegen De Zwaluw op het progamma, dit team staat in de middenmoot van onze competitie. Thijs zei dat hij niks van de tegenstander wist dus gaan we gewoon weer ons eigen spelletje spelen vandaag. 
Allereerst werd er een teamfoto gemaakt door clubfotograaf Martien, daarna kon de warming-up beginnen.


Na de aftrap bleek dat De Zwaluw fel begon aan de wedstrijd maar echt gevaarlijk werden ze niet, langzamerhand nam DSV het heft in handen, wat resulteerde in een voorsprong in de 7e minuut na een assist van Nino krijgt Remco de bal voor zijn voeten en schiet vervolgend hard en laag  de bal tegen het net 1-0. 
ven later rond de 13e minuut speelt de keeper de bal niet goed weg, Tim v onderschept de bal en speelt Nino in die op goal schiet, zijn inzet wordt tegen gehouden en in de rebound is het Nick die de bal alsnog binnen schiet  2-0. In de 20e minuut schiet Tim c de bal op de paal en in de rebound schiet Tim v net over het doel.
5 minuten krijgt DSV een vrije trap te nemen, Remco schiet hem echter net over.

Met een 2-0 voorsprong gaan we rusten. Tim c wordt gewisseld voor Kevin.
In het begin van de 2e helft is het De Zwaluw dat probeert om de aansluitingstreffer te  scoren, echter onze verdediging geeft geen krimp, rond de 67e minuut snelt Tim v naar de achterlijn en met een voorzet op maat weet Nino wel raad en knalt de 3-0 binnen.
Even later een assist van Marius op Tim v die zijn inzet op de paal ziet belanden. In de 68e minuut weet Sven v de 4-0 te maken, een kwartier voor tijd is het Tim c die vanaf rechts een voorzet geeft en Sven v weet de 5-0 te scoren.

DSV probeert in de slotfase nog om de score op te voeren maar het blijft 5-0 en zo blijven de punten in ST TUNNIS.   Na afloop is Thijs tevreden over het vertoonde veldspel, volgende week spelen we uit bij Vitesse '08 in Gennep
Voor onze vaste supporters de aanvangstijd is dan 9.45 uur!!!  

Groeten leiding DSV 2

Foto's van de 1e helft: www.scootshootfotografie.nl