Zondag 3 november, vandaag staat de uitwedstrijd tegen Vitesse '08 2 op het progamma, het aanvangstijdstip was 9.45 uur dit zijn de meesten van ons team niet gewend om zo vroeg al te moeten spelen. Maar niet gezeurd om half 9 was iedereen op een enkeling na keurig op tijd op "DE LAAN" om af te reizen naar Gennep.  Eenmaal aangekomen bij Vitesse moesten we nog even wachten voor dat de accommodatie open ging.
Daarna volgde in het kleedlokaal een korte bespreking door Thijs waar na we snel het kunstgrasveld op moesten voor een warming-up.
De opstelling luidde: (k) Roel, (v) Mark, Chris, Sven Z en Willem, (M) Nard, Kevin, Thomas, (a) Tim V, Nino en Sven V, reserves waren Tim C, Nick, Remco en Pim K.   Vitesse bleek een team te zijn met geroutineerde spelers waar van de gemiddelde leeftijd boven de 35 lag. (onze geroutineerde speler was vandaag op vriendenweekend)


Eenmaal aan de wedstrijd begonnen was het even af wachten hoe Vitesse zou spelen, voorin liep een snelle goede speler die moeilijk te bespelen was, hij zorgde er voor dat we al na 5 minuten achter stonden even later was het al 2-0 door een zelfde actie van die speler.

DSV was nu wakker en ging meer naar voren spelen, dit resulteerde in de 17e minuut in de aansluitingstreffer een voorzet van Willem werd goed ingeschoten door Sven V.  Die zelfde Sven moest even later vervangen worden met een ijsbeentje door Nick.  In de 40e minuut zorgde Thomas na een assist van Nino met een schot van 20 meter voor de gelijkmaker, 2-2. DSV had het laatste half uur van de 1e helft het iniatief maar wist niet de kansen te benutten.  In de rust werden Chris en Nard gewisseld voor Pim en Tim C.

Na de thee dachten we snel te scoren en zo de overwinning binnen te halen, echter Vitesse dacht er ook zo over en in de 70e minuut kwam Vitesse weer op voorsprong, kort hier na volgde de 4-2.
DSV ging nu 1 op 1 spelen achterin maar nu kreeg Nino geel na commentaar op de scheidsrechter, kort voor tijd kwam Vitesse nog op 5-2 en zo ging de wedstrijs als een nachtkaars uit.   Na afloop was de conclusie dat Vitesse individueel goede spelers heeft waar wij veel moeite mee hebben.

Volgende week weer de draad oppakken als we uit spelen tegen Elsendorp 2.  

Groeten leiding DSV 2