Na vorige week Achates te hebben verslagen, stond vandaag de wedstrijd tegen Heyen 2 op het progamma, afgelopen donderdag werd de wedstrijd tegen DWSH 2 afgelast. De vorige keer tegen Heyen werd er door ons team gewonnen met 3-4 we wisten dus, dit is een taaie tegensstander die het van werk en vechtvoetbal moet hebben.

Na de wedstrijdbespreking volgde de warming-up Marius onze coach speelde nog even mee met DSV 3.
Eenmaal aan de wedstrijd begonnen was het maar 1 ploeg die voetbalde en dat was Heyen 2, enkele spelers van ons team hadden een korte nacht gehad en dat was wel te merken aan hun spel. De eerste 26 minuten kwamen we niet in de buurt van de Heyengoal, gelukkig stond Melvin goed te keepen en heeft  3 zekere doelpunten weten te voor komen.
Eindelijk heeft Jesper een pass op mark die vervolgens de bal voor geeft en bij de 2e paal kan Jesper de 1-0 scoren. Wie dacht dat we nu wakker waren kwam bedrogen uit, voor rust weet Bram nog uit een corner op doel te koppen, zijn inzet wordt gered op de doellijn. Met een 1-0 voorsprong gaan we rusten.

Na de thee het zelfde spelbeeld, het leek wel of we stroop in onze benen hadden, zo leek het soms, na ongeveer 23 minuten komt Heyen verdiend op gelijke hoogte 1-1, hierna gaat DSV op zoek naar de voorsprong Jesse krijgt de bal en snijdt vanaf rechts naar binnen en schiet de bal in de linkse verre hoek van de goal, 2-1. Heyen is een vechtploeg zoals al eerder gezegd en knokt zich langszij en komt weer op gelijke hoogte 2-2 dit wordt ook de eindstand vandaag.

Na de wedstrijd is het berusting in het kleedlokaal, dit was een wanvertoning van onze zijde vandaag, de komende wedstrijden zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden anders hebben we niets te zoeken in de 3e klasse waar we allen volgend seizoen willen spelen. 

A.s. donderdag gaan we opnieuw proberen te spelen tegen DWSH 2 en hopelijk zijn we dan wel bij de les.

Groet leiding DSV 2