Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Elsendorp 2 op het progamma, na het verlies vorige week was het zaak om de 3 punten mee naar huis te nemen om niet verder achterop te komen in de stand.
Daags tevoren was het prinsenbal in St Tunnis, waar onze Spits Nino werd uitgeroepen tot adjudant van de nieuwe prins.
Na de wedstrijdbespreking door Thijs vertrokken we richting Elsendorp, en aldaar aangekomen volgde was het speelveld nog mooi wit van de nachtvorst, na de warming-up was het bijna ontdooid (k) Roel, (v) Pim K, Marius, Chris, Mark, (m) Nard, Kevin, Thomas, (A) Tim V, Tim C, Nick,  reserves: Willem, Sven V, Nino, Remco, Pim V.


Na de aftrap was het ven aan kijken, maar in de 3e minuut werd al snel 0-1 na een passje van Tim V op Thomas wist laatstgenoemde met een lobje te scoren, 0-1 DSV vergat echter om door te gaan en zo de voorsprong uit te breiden, daar door kwam Elsendorp rond de 20e minuut op gelijke hoogte 1-1, kort hierna wist Tim V door te breken en maakte met links de 1-2, echter Elsendorp profiteerde van misverstanden van onze kant en kwam weer op gelijke hoogte, en 10 minuten voor rust werd het 3-2 voor de thuisploeg, met deze stand gingen we thee drinken.

Tijdens de rust vroeg Thijs zich af waar we mee bezig waren, het was muisstil in de kleedkamer, en werden 3 spelers gewisseld, Nino voor Tim C, Willen voor Marius en Sven V voor Pim K.

Na de thee een heel ander DSV, iedereen was nu fel en zaten goed kort op hun mannetje en dat resulteerde in de 50e minuut tot de gelijkmaker, een afstandsschot van onze nieuwbakken Adjudant Nino verdween in de kruising, 3-3, rond de 56e minuut kreeg Nard de bal voor zijn voeten en met een rollertje zette hij DSV op voorsprong, Mark werd vervangen door Remco. 
In de 61e minuut werd Thomas neer gelegd in het strafschopgebied en de hierop volgende penalty werd koelbloedig door Sven V benut, 3-5, na de rust was het 1 ploeg die voetbalde en werd er goed gespeeld, in de 67e minuut werd een voorzet van Kevin door Nino met het hoofd binnengekopt, 3-6, Chris verliet het veld om Pim V ook nog speeltijd te gunnen, 10 minuten voor tijd verdween een schot van Nard mooi in de kruising en dit betekende 3-7, dit werd ook de eindstand.

Na afloop was Thijs tevreden over de 2e helft, als je maar met plezier speelt dan komen de resultaten van zelf was de slotconclusie.

Volgende week spelen speelt DSV 2 thuis tegen Hapse Boy 's 3, die zijn we in de beker ook al tegen gekomen dus we hebben al info over hoe ze spelen, supporters (harde kern) bedankt voor de publieke belangstelling van onze verrichtingen en tot volgende week.

Groeten Leiding DSV 2