Eerst een impressie van de bekerwedstrijd van afgelopen dinsdag.
De loting had bepaald dat we tegen FC Uden 2 moesten in deze bekerronde, dit team had tot nu toe alles gewonnen en hun competitie, DSV was niet helemaal compleet, dit door ziektes en spelers die elders verplichtingen hadden.
Het was improviseren en al snel na de aftrap was het FC Uden die de score opende, kort hierna viel de 2-0, dit kwam door dat enkele spelers op een andere postie speelde dan ze normaal gewend zijn. Marius zette enkele spelers anders neer maar vlak voor rust werd het 3-0.

Na de Pauze speelden we beter vanuit de organisatie, na een kwartier kreeg FC Uden een pingel die feilloos werd ingeschoten, Om enkele spelers te sparen voor a.s zondag ging Mari zelf het veld in met de nodige ervaring, 10 minuten voor tijd wist Jarvi de eer te redden met een schot over de keeper heen, 4-1 dit werd ook de eindstand.


DSV 2 - Venray 4
Vandaag de wedstrijd tegen Venray 4, de aanvangstijd was een uurtje eerder dan normaal, omdat enkele spelers naar Ajax-PSV gingen vanmiddag. Bijna iedereen was op tijd vanmorgen, na het praatje van Marius en de warming-up konden we beginnen aan de wedstrijd.

Venray begon moedig en trok meteen ten aanval, dit duurde ongeveer 6 minuten, hierna verscheen DSV voor het eerst voor de goal van Venray4 en het werd meteen 1-0, een schot van Kevin werd los gelaten door de keeper en Piet was er als de kippen bij om de 1-0 te maken.
Lang kon DSV 2 niet genieten van de voorsprong want Venray maakte uit een afgeslagen hoekschop gelijk, 1-1. Bram moest geblesseerd uitvallen en Sem kwam op zijn plaats, na een half moest Nard die niet helemaal fit ook het veld verlaten en Mika was zijn vervanger.
Vlak voor rust komt DSV weer op voorsprong, Piet besluit om op doel te schieten, zijn inzet gaat via een rug van een Venrayspeler over de keeper in de goal. Dit is ook de ruststand.

Na de thee zoekt Venray weer de aanval, Jesse komt er in voor Pim en Sven gaat achterin spelen. Na een goede aanval bediend Mika Jesse die de 3-1 maakt.
Lars komt in het veld voor Piet, Jarvi gaat op snelheid richting Venraydoel, in het 15 metergeboed wordt hij aangetikt en DSV krijgt een pingel die wordt feilloos door Mika benut, even later een schot dat tegen een hand van een Venrayspeler komt in hun strafschopgebied en Mika mag opnieuw aan leggen van 11 meter en maakt de 5-1, dit is ook de eindstand.

Na afloop de conclusie dat Venray goed tegenstand bood maar het op conditie moet afleggen tegen ons team, daarna komt onze leider Gerard met een blaadje bier in de kleedkamer omdat hij vanmorgen te laat was.

A.s dinsdag spelen we tegen Toxandria 2 aanvang 20.00 uur.

Groeten Leiding DSV 2

Foto's: www.scootshootfotografie.nl