Vandaag moesten we aantreden tegen Vitesse 2 uit Gennep, we moesten beginnen met 2 gastspelers van het derde en Niels xxx wilde graag de hele wedstrijd spelen zo liet hij weten in de bespreking voor de wedstrijd, dit was geen probleem zei danny aangezien we naar Gennep vertrokken met 11 fitte spelers en 2 jongens die niet helemaal blessurevrij waren, maar door de vele afmeldingen moesten we het met deze 13 mensen doen vandaag.

Eenmaal begonnen aan de wedstrijd zette Vitesse de eerste 20 minuten wel druk naar voren, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Hierna kwam DSV wat beter in haar spel en kregen we enkele kansjes, ton v probeerde een tegenstander te poorten maar dit lukte niet. we gingen de rust in met 0-0.

Na de rust kwam rodney in het veld voor joel en na 18 minuten en zorgde Niels R met een schot over de grond voor de 0-1 voor DSV. Deze voorsprong konden we niet vast houden en Vitesse scoorde na 8 minuten de gelijkmaker. hierna kreeg Vitesse een vrije trap te nemen in ons strafschopgebied na een terugspeelbal op onze keeper en 1e instantie liet de scheidsrechter door spelen maar na appeleren van heel Gennep besloot hij een vrije trap te geven voor Vitesse, heel DSV kwam mee terug en metselde een onverwoestbare muur op de doellijn, daar was niet door heen te komen zo merkte heel Vitesse.
Hierna werd het wat rommeliger en enkele spelers van Vitesse meende commentaar te moeten geven op onze grensrechter, volgens de spelers van Vitesse was de bal buiten de lijnen geweest, maar de bal bleef op de lijn dus bleef hij in het veld, onze vlagger kreeg enkele verwensingen naar zich toe geslingerd van enkele spelers en leiding van Gennep, onze grensrechter bleef echter onverstoonbaar en riep de hulp van de scheidsrechter in, waarna de spelers snel bedaarde.
In de laatste 20 minuten werd Tijn nog uit de wedstrijd geschopt waar bij hij enkele noppenafdrukken over hield in zijn been, Rob H verving Tijn bekwaam, en Niels R kreeg nog wat kansjes om de score uit te bouwen.
Een bedoelde voorzet van Ton V belandde op de lat, en nadat de scheidsrechter aan gaf dat we nog 1 minuut te spelen hadden zette DSV nog een goede aanval op echter na een halve minuut floot de scheidsrechter al halverwege onze aanval 30 seconden te vroeg af.
Na de wedstrijd was onze coach tevreden en merkte op dat we volgende week zeker 3 punten pakken tegen Milsbeek wat nog geen enkel punt heeft weten te bemachtigen in deze competitie. DSV 2 bedankt de vaste supporterskern voor hun steun, en rekent zeker volgende week op hun komst als we moeten spelen tegen Milsbeek.

groeten van DSV 2 en tot de volgende keer