We vertrokken vanmiddag naar Heesch met 13 spelers.
Dit was een belangrijke wedstrijd, als we zouden verliezen kwam heesch weer omhoog op de ranglijst, en bij winst voor D.S.V. konden we enkele plaatsjes stijgen en ons vaster in de middenmoot nestelen.
Eenmaal begonnen aan de wedstrijd gaven beide elftallen elkaar goed partij, beide teams kregen enkele kansjes, maar er vielen weinig hoogtepunten te noteren , in de 1e helft werd Rodney flink aangepakt door de tegenstander maar de scheidsrechter weigerde om de HVCH-speler te bestraffen, met een 0-0 stand werd de rust bereikt.
In de pauze kwamen we tot de conclusie, dat als we hier punten zouden laten liggen, dit totaal onnodig zou zijn.

Na rust zetten we meer druk naar voren, en probeerde HVCH op eigen helft vast te zetten hvch probeerde wel om er uit te komen maar onze verdediging smoorde vrijwel iedere aanval van hvch, na een kwartier werd Niels v l gelanceerd en werd in het strafschopgebied ten val gebracht, de scheidsrechter bedacht zich geen moment en legde resoluut de bal op de penatystip, onze aanvoerder Rick ging achter de bal staan en klaarde simpel dit klusje 0-1!!

Na dit doelpunt ging HVCH meer risico nemen en hierdoor kreeg D.S.V. meer ruimte voorin, 10 min voor tijd moest Rob ingrijpen en na een duel moest zijn directe tegenstander geblesseerd het veld verlaten, kort hier na schoot een speler van Heesch keihard op de paal maar gelukkig ketste de bal weer terug het veld in, en kwamen we goed weg. De scheids liet nog enkele minuutjes na spelen waar in niets opvallends gebeurde, en floot voor het einde van deze wedstrijd, na de westrijd en waren de 3 kostbare punten in ons bezit. In het kleedlokaal kregen we complimentjes van Danny voor de goede werklust in dezee wedstrijd.

Volgende week zijn we vrij, en over 14 dagen moeten we spelen tegen DAW, de tot nu toe nog ongeslagen koploper in onze competitie

Tot over 2 weekjes leiding D.S.V. 2