Zondag 22 mei, vandaag moest het gebeuren, bij winst tegen DWSH met ruime cijfers zouden we kampioen zijn. Op deze zonnige dag was iedereen op tijd en hadden er zin vandaag, de spelers hadden zich eerst aangekleed om vervolgens het strijdplan van Marius te gaan aanschouwen.

We hadden 5 spelers van Het derde bij ons, omdat enkele spelers geblesseerd of er vandaag niet bij konden zijn. Na de warming up begon de wedstrijd, de 1e helft verliep stroef en we kregen wel kansjes maar het afmaken lukte nog niet. Vlak voor rust kreeg Jesse een corner te nemen en onze goaltjesdief Nino weet in een kluts te scoren en zo de ban te breken, tijdens de rust kregen we eindstand van onze concurrent Achates al te horen ze hadden gewonnen met maar 0-1.

Na dit bericht was het duidelijk, in de 2e helft werken aan het doelsaldo wat beslissend kan worden, eenmaal afgetrapt en we begonnen voortvarend uit een pass van Nick op Luuk is het Luuk die de 2-0 scoort.
  Kort hierna een assist op aanvoerder Nard  die met een laag schot 3-0 laat aan tekenen, even later maakt Dwsh de 3-1. Marius brengt vers bloed in het veld voor de laatste 26 minuten, ook Marius zelf gaat in het veld als spits zijnde.

Na een afgeslagen corner is het Luuk die de score op 4-1 brengt. Kort hierna volgt de 5-1 op nieuw Luuk die het netje weet te vinden, vlak voor tijd gaat Teun goed door en met een assist op Jesse wordt het uiteindelijk 6-1, na het fluitsignaal is er een feestje op het veld, wij zijn kampioen klinkt het luid.

Na de felicitaties in ontvangst te hebben genomen, barst het feest los in het kleedlokaal, wel moeten we nog afwachten wat Achates volgende week doet het tegen, ze moeten met 10 goal's verschil winnen om ons te achterhalen, het bleef nog lang gezellig in de kantine.

Groet leiding DSV 2

Foto's van de wedstrijd: www.scootshootfotografie.nl