Jongsleden dinsdag hebben we een wedstrijd gespeeld tegen de jo19 1 van Wittenhorst dit was een goede en leerzame wedstrijd voor ons team, Wittenhorst speelt inde 3e divisie.  

Dat bleek ook na de aftrap hun handelingssnelheid ligt hoog het baltempo ook. In de eerste 5 minuten werden we teruggedrongen en werd het al snel 0-1, even later werd het 0-2, hierna kwam DSV beter in de wedstrijd en kon Nick tegen scoren gedurende fe 1e helft ging het gelijk op maar voor rust werd het nog 1-3. 

Na de thee kreeg Wittenhorst een penalty en die ging er feilloos in.
Na een half uur wist de keeper van Wittenhorst de bal niet vast te pakken en Juul was attent en schoot de terugspringende bal in het doel, 2-4  via een counter vlak voor het einde wist hun spits nog 2-5 te maken.
Dit was een goede en leerzame wedstrijd.

Zondag 13 september we zouden tegen Schadewijk moeten spelen, maar die belde donderdag met de mededeling, we hebben te weinig spelers dus we komen niet naar DSV..
DSV 3 had ook te weinig spelers en wilde hun wedstrijd afzeggen, meteen was Marius attent en stelde voor om DSV 2 tegen Gemert 6 te laten spelen in plaats van DSV 3, na goedkeuring met Gemert. 

De wedstrijd stond gepland om 10 uur op het kunstgras van Gemert. Nard en Ivo waren er vandaag niet bij
We begonnen voortvarend en binnen 10 minuten was het Willem die scoorde met een laag schot 0-1, hierna ging het tempo omlaag wat niet ten goede kwam van ons spel, de handelingssnelheid was te laag en we paste ons te veel aan het spel van Gemert.

Dit werd in de rust ook duidelijk gemaakt door onze trainer. 
In de 2e helft liep het al wat beter en uit een vrije trap van rechts van Willem kon Nino de bal rustig aannemen draaien en raak schieten 0-2. Uit de hier op volgende aanval werd de spits heel licht aangeraakt door Roel in ons 16 meter gebied en de scheids zag er een penalty in voor Gemert.
Even later werd Nino bediend en schoot feilloos de 1-3 in het doel, aan de zijlijn kreeg Marius ook zin om te spelen en kwam in het veld voor Kevin, 10 min stond hij in het veld en werd er nagetrapt door een Gemertspeler, Marius stond op en duwde de betreffende speler naar de grond, hier voor kreeg Marius de rode kaart, na een pass van Roel die Nino bediend, schiet Nino tegen de lat, de terug springende bal wordt door Sven Z attent tegen de touwen geschoten,1-4, dit wordt ook de eindstand.

Na afloop maakt Marius zijn excuses naar de de spelersgroep voor zijn rode kaart. Komende week nog lekker trainen en dan begint volgende week week de competitie uit tegen Achates.

Groeten leiding DSV 2