Na enkele voorbereidingswedstrijden te hebben gespeeld de afgelopen weken begon vandaag dan eindelijk weer het nieuwe voetbalseizoen.
Dsv 2 is ingedeeld in een bekerpoule met als tegenstanders, Gemert 3, Venray 3 en Bavos 3, de eerste ontmoeting was Gemert 3 op een zonnige dag in Gemert.


Onze coach Marius kon weer een normale voorbereiding houden met whiteboard en al, (vorig jaar werden de voorbereidingspraatjes buiten op het terras gehouden i v m corona) Na het praatje vertrokken we richting Gemert, en daar werd duidelijk dat we op het hoofdveld van Gemert mochten spelen. De opstelling vandaag was, (k) Roel, (v) Mark, Bram, Remco C, en Lars W, (m) Sem, Lars P en Nick, (a) Jesse, Nino en Piet, reserves zijn Mika, Hein en Willem.

We waren gewaarschuwd om dat we dachten dat dit team enkele spelers had die afvielen in de selectie van Gemert, maar na onze warming-up bleek al snel dat een vriendenteam was en nog niet veel voorbereidingstijd in de benen had.
Eenmaal aan de wedstrijd lieten we de bal rond gaan en even aan kijken hoe Gemert reageerde, na ongeveer 10 min zetten we de 1e goede aanval op en ne een assist van Lars P is het Jesse die de openingstreffer scoort. 

Gemert wordt nauwelijks gevaarlijk en Roel heeft het rustig, na 22 min wordt de score uitgebreid, een pass van Lars W richting Piet en die kan zo de 0-2 maken, hierna verzuimen we om de score op te voeren, voor rust krijgen we een tegengoal te incasseren na een lange bal van Gemert en zo worden we weer wakker geschud. Even later is het rust en wordt besproken wat er goed en niet ging tijdens de 1e helft, Nino en Piet worden gewisseld voor Mika en Hein.

Na de thee is het Gemert dat eventjes aanvallend begint maar gevaarlijk worden ze niet, na een kwartier is het Jesse die na een voorzet van Mark orde op zaken stelt en de derde voor DSV 2 scoort. Na een half uur heeft Jesse een assist op Hein die de 1-4 laat aantekenen, Willem komt in het veld voor Mark en vlak voor tijd bediend Hein Jesse op maat die vervolgens de eindstand 1-5 kan maken.

Na afloop een tevreden trainer en begeleiding, snel douchen en dan naar St tunnis om te gaan kijken wat Max doet in Zandvoort.

a..s dinsdag spelen we een oefenwedstrijd tegen het Team van Remco Arts, Wittenhorst JO 19 1 om 8 uur s avonds, en volgende week spelen we thuis om 12 uur tegen Venray 3.

Groeten leiding DSV 2