Zondag 17 oktober, eindelijk mochten we weer de wei in voor een potje voetbal onze laatste wedstrijd was immers al weer 2 weken geleden, dit door een afgelasting en een wedstrijd die uitgesteld is.
Onze tegenstander vandaag is Vitesse ’08 2 uit Gennep, dit is een team dat veel jonge spelers heeft. We hebben vandaag 3 spelers  van DSV 3 in onze gelederen dit omdat we spelers moeten doorschuiven naar DSV 1 dat enkele geblesseerde spelers heeft.


Marius heeft de volgende opstelling bedacht, (k) Melvin W, (v) Kevin, Pim ( C ), Bram , Remco, (m) Nick, Thomas en Nard, (a) Tim, Nino en Sven, reserves, Luuk, Melvin A en Teun.

Na de aftrap gaat het in het begin gelijk op, na een kwartier krijgt Thomas een hoekschop te nemen, die wordt afgeslagen en opnieuw komt de bal bij Thomas  die vanaf de zijlijn met een fraaie curve de bal over de keeper in het doel schiet, 1-0, even later wordt het 2-0 na een assist van Sven op Nino die raak schiet. Nino die vandaag met scherp maakt even later zijn 2e van vandaag en dus 3-0.

Helaas moet Tim met liesklachten het veld verlaten en Luuk komt hem vervangen, na een half uur is het Sven die met een voorzet Nino bediend en die weet wel raad met dit kansje en scoort de 4-0, dit is dus al een hattrick voor onze spits.
Maar zijn doelpuntenhonger is nog niet gestild, van achteruit geeft Remco de bal richting Nino die verder gaat waar hij mee bezig was en rond koelbloedig af 5-0, Vitesse ’08 heeft ook enkele aanvallen, maar Melvin staat zijn mannetje en houdt zijn doel schoon.
Enkele minuten voor rust breekt Luuk door en hij wordt gevloerd in het strafschopgebied, Nino gaat achter de bal staan en schiet vanaf 11 meter raak, zijn vijfde goal in 1 helft. 

Tijdens de rust wordt Nino al gekroond tot man of the match en hij krijgt van Marius alvast de wedstrijdbal uitgereikt, Marius brengt in de 2e helft Melvin A in het veld voor Nard.

Na de thee is het wachten op Vitesse dat meer dan 20 minuten rust heeft, nadat Vitesse weer op het veld is verschenen kunnen we aftrappen, na ongeveer 10 minuten krijgen we een hoekschop,  Luuk neemt deze en bij de 2e paal is het wederom Nino die het netje weet te vinden en de 7e voor DSV maakt.  DSV neemt wat gas terug en na een half uur wordt Nino gewisseld met een publiekswissel, Vitesse profiteert van even niet op letten bij DSV en maakt de 7-1,  Remco wordt gewisseld voor Teun en DSV zet weer aan voor een slotoffensief, het is Kevin die op links goed door gaat en Thomas bediend en vervolgens zijn 2e van vandaag maakt, dit is tevens de eindstand. Na afloop worden we getrakteerd door Henk van de kantine, ( DSV bedankt hier voor.)

Omdat Peter W leider wordt bij DSV 1, is Marius op zoek gegaan naar een nieuwe teambegeleider en heeft Karin C een contract voorgeschoteld waar ze geen nee tegen kon zeggen en zodoende is Karin toegevoegd bij ons team.

A.s dinsdagavond moeten we in de volgende bekerronde aantreden tegen FC Uden 2, en volgende week zondag spelen we thuis om 11 uur tegen Venray 4.
 
Groeten begeleiding DSV 2