Vandaag stond er voor DSV 2 een toetje op het progamma, dit toetje was de 2e bekerronde nadat we in de bekerpoule 1e waren geworden.
Tijdens de bekerloting werd Stiphout 2 aan ons gekoppeld, dit team speelt net als ons ook in de 4e klasse maar dan richting Helmond.
Thijs liet al weten niks van de tegenstander te weten, na aankomst bleek dat Stiphout net als DSV 2 ook over enkele jonge spelers te bestaan.


Na de pascontrole door de scheidsrechter kon er in de regen begonnen worden aan de wedstrijd op een nat, glad en zwaar veld.
Al snel bleek dat beide team 's aan elkander gewaagd waren en speelde het spel zich veelal af op het middenveld, er werden weinig kansen gecreeerd en ons spel leek meer op zomeravondvoetbal door te weinig beleving van enkele spelers. Na zo 'n half uur voetbalen werd Stiphout wat sterker en in de 39e minuut kwamen ze op voorsprong na slecht dekken van onze verdediging, snel hierna werd het zowaar 0-2 dit allemaal net voor rust.

Tijdens de rust vroeg Thijs waar we mee bezig waren, te weinig beleving geen kansen creeeren, dit moest anders na rust, Nino en Thomas werden gewisseld voor Tim V en Tim C.

Na de thee had  DSV de boodschap van Thijs goed begrepen en ging op jacht naar de aansluitingstreffer, in de 73e minuut krijgen we een corner, Tim V gaat achter de bal en schiet hem in 1 keer bij de 1e paal binnen, even later in de 83e minuut geeft Pim een pass van achteruit op Tim V die de verdediging van Stiphout zijn hielen liet zien en de keeper vervolgens kansloos laat, 2-2. 
Vlak voor tijd is het weer Tim V die door breekt op links en met een voorzet Willem bereikt en die zet vervolgens DSV op 3-2, de buit lijkt binnen, maar in blessuretijd weet Stiphout nog gelijk te maken 3-3, dit wordt ook de eindstand.

Omdat er 1 team af  moet vallen worden er door beide team 's 5 penalty 's genomen, Stiphout benut er 3 en 2 worden gemist, aan DSV zijde weten Sven en Tim V hun penalty te benutten en Tim C, Marius en Pim weten niet te scoren zodat Stiphout met 2-3 de penaltyreeks wint en zo een ronde verder gaat in het bekertoernooi.
Slotconclusie: Als we vanaf minuut 1 deze wedstrijd serieus benaderen en niet te lichtzinnig over denken dan is de  penaltyreeks na afloop niet nodig, nu kunnen we ons voor de volle 100% gaan focussen op de competitie, volgende week spelen we thuis tegen De Zwaluw.

Groet leiding DSV 2