Dinsdagavond 26 oktober, vanavond stond de inhaalwedstrijd tegen Toxandria 2 gepland.  We waren ruim op tijd op het sportpark in Rijkevoort zodat we ons lekker konden voorbereiden op het altijd stugge Toxandria.
Marius hield een kort praatje vooraf en de focus ging volledig richting wedstrijd, wat we wel miste tijdens het omkleden was de muziek uit onze box.
De opstelling was als volgt, (k) Melvin, (v) Remco, Pim, Sven, Thomas, (m) Nick, Nard , Mika, (a) Jarvi, Piet, en Jesse, reserves, Sem, Nino, Bram, en Teun.


Eenmaal aan de wedstrijd was  het DSV 2 dat aanvallend begon en meteen druk zette op de tegenstander, goed werd er samen gespeelt en zo kregen we enkele kansen, aan de andere kant was het Toxandria dat er met de lange bal ook goede kansen kreeg, een schot vloog rakelings langs, maar volgens Melvin keek hij de bal er naast.
Naarmate de 1e helft vorderde kregen we mogelijkheden om de score te openen, Jarvi werd vast gehouden in het 16 m gebied, en de grensrechter stond enkele keren heel scherp te vlaggen voor discutabel buitenspel. Met een brilstand gingen we thee drinken.

Tijdens de thee gaf Marius aan, blijven combineren en het tempo op schroeven, Jarvi werd geblesseerd vervangen door Nino.

Na de aftrap is het Toxandria dat goed begint, DSV blijft rustig en laat de bal goed rond gaan van voet tot voet, na 10 min wordt Pim vervangen door Sem, het blijft lang gelijk tot de 65e minuut, Thomas geeft vanaf links een steekpass op Jesse die vervolgens de bal langs de uitkomende keeper precies bij de 2e paal binnen schiet, de ontlading bij de spelers is groot. Toxandria moet ten aanval maar de verdediging onder leiding van Sven geeft geen krimp en als er een schot op goal komt gaat die hoog over het vangnet. 

1o minuten voor tijd wordt Piet vervangen door Bram, Toxandria probeert het nog wel met de moed ter wanhoop, maar Melvin houdt zijn doel schoon. Na 90 minuten klinkt het eindsignaal en zijn 3 zwaar bevochten punten binnen.

Na afloop de complimenten van Mari richting de spelersgroep, voor de getoonde inzet en vechtlust met de woorden, deze overwinning voelt goed. Wij  willen iedereen uit ST Tunnis die DSV 2 een warm hart toe draagt bedanken voor de belangstelling en suppoost langs de lijn.

A.s  Zondag gaan we naar het limburgse Nieuw-Bergen om daar te gaan spelen tegen Montagnards 2.

Groet, begeleiding DSV 2