Zondag 26 Maart. Een dag die koud begon, maar toen de warming up begon was het erg mooi voetbalweer. Vandaag kwam Udi’19 3 op bezoek. Een tegenstander waar we in Uden in de allerlaatste minuut tegen hadden gelijk gespeeld. De oudste speler op papier is 22 jaar. 1 speler leek wel 36 jaar, maar een jonge ploeg waarvan we zouden kunnen winnen.

Net voor de warming up werd Jeroen weg geroepen om een storing te verhelpen (werk gaat voor, zeker met een storingsdienst). Daardoor kwam Jelle in de basis en werd Nick naar voren geschoven. De wedstrijd begon met veel balbezit voor Dsv 2. Helaas kwamen we snel op achterstand. Een schot werd niet snel genoeg geblokt en de bal verdween in de korte hoek achter Rens tegen het net, 0-1. Het twed probeerde hierna voetballend naar voren te komen, maar tot echte grote kansen kwamen we niet. Pieter scoorde wel. Jammer genoeg in het verkeerde doel. Zijn terugspeelbal ging de lucht in en kwam over Rens in het doel terecht, 0-2. 

In de rust werd er 2 keer gewisseld en gingen we proberen om zo snel mogelijk de aansluitingstreffer te maken. Jeroen was terug van zijn storing en werd meteen het veld in gebracht voor Ton die met het urst mee moest. Ook in de 2de helft werd Dsv niet echt gevaarlijk. Doordat ik mijn blaas moest legen heb ik de 0-3 gemist en kan ik deze niet beschrijven. Na deze treffer ebde het geloof langzaam weg. Na een fout en balverlies van Roy net iets over de middenlijn, scoorde Udi de 0-4. In de laatste 5 minuten kwam de 0-5 ook nog op het scorebord middels een volley in het 16 meter gebied. 

Snel vergeten deze wedstrijd en door naar volgende week. Opnieuw speelt het twed dan thuis tegen de Vorstenbossche Boys. Deze ploeg staat laatste en dus alle kansen om deze wedstrijd positief af te sluiten. Rens en Hein, bedankt voor jullie inzet en bereidwilligheid om Dsv 2 te helpen. Ook Stijn bedankt. Niet gespeeld, maar altijd fijn om te zien dat spelers uit de jeugd een senioren team wil helpen. 

Gegroet supporter 2