Zondagmorgen 8 december, vandaag stond de laatste wedstrijd voor de winterstop gepland voor DSV 2. En niet zo maar een wedstrijd, de tegenstander heette Excellent 2 uit oploo en die staan bovenaan in de stand op 3 punten gevolgd door DSV 2. Dus bij winst zouden we bij oploo gelijk komen, en bij verlies evn afhaken. Ondanks het slechte weer werd het veld in oploo goed genoeg bevonden om op te spelen.

Nadat we s' morgens alle spullen bij elkaar hadden vertrokken we naar oploo om aldaar de wedstrijdbespreking te houden, in alle vroegte kwam er een tegenvallend berichtje van Nino, die had afgelopen nacht een ongelukje gehad en was vandaag helaas niet inzetbaar, omdat de wedstrijd van DSV 1 was afgelast was er even spoedberaad en werd er geopperd om Luuk vandaag bij ons mee te laten doen, na goedkeuring van Steef werd Luuk thuis opgehaald en kon zo mee doen. de opstelling luidde :  (k) Roel, (v) Mark, Marius, Sven Z, Willem, (m) Nard, Kevin, Thomas, (a) Tim V, Tim C, Sven v,  reserves, Nick, Chris, Pim V, en Luuk.


Na de warming-up werd er afgetrapt, in het begin even aankijken hoe Excellent zou spelen, DSV nam langzaam het iniatief en kreeg enkele mogelijkheden, een doelpunt van DSV werd afgekeurd wegens buitenspel, aan de andere zijde was Excellent ook enkele keren gevaarlijk.
Excellent liet DSV het spel maken en loerde op de counter met hun snelle spitsen, echter achterin en op het middenveld werd en vele uitvallen goed gesmoord door onze spelers, halverwege een afstandschot van Thomas dat uiteen spatte op de vuisten van de Ecellentdoelman.

Met een 0-0 stand gingen we rusten. 

Na de aftrap is het Excellent dat op zoek gaat naar de openingstreffer, maar Roel heeft enkele fenomenale reddingen in huis en houdt ons op de been, een doelpunt van Excellent wordt afgekeurd wegens buitenspel, inmiddels is Sven V gewisseld voor Nick en wordt Tim C gewisseld voor Luuk, aan de andere kant scoort Excellent uit een corner de 1-0 met het hoofd. 

Met nog 20 minuten wordt het nu alles of niets voor DSV en krijgt verschillende kansen, Excellent zakt ver in naar achter en komt er spodarisch uit en Pim V komt in het veld voor Willem en Marius moet geblesseerd het veld verlaten voor Chris.10 Minuten voor tijd krijgt Pim V een grote kans na een voorzet van Mark echter hij neemt de bal vol op zijn pantoffel en schiet helaas hard over het doel. In de resterende tijd blijft Excellent overeind en sleept de winst binnen.   Na de wedstrijd ondanks het verlies toch de complimentjes van Thijs voor de getoonde inzet en werklust van onze boy 's, voor DSV 2 breekt nu de winterstop aan, nog enkele keren trainen dit jaar en volgend jaar weer met goede moed het seizoen vervolgen.
Van onze zijde willen we de vele supporters uit St Tunnis bedanken om vandaag onze verrichtingen te komen bekijken.

We willen iedereen alvast fijne feestdagen en alvast een goed nieuw jaar.  

Groeten leiding DSV 2