Afgelopen donderdag ging dan toch de wedstrijd tegen DWSH 2 door, na 2 keer achter elkaar te zijn afgelast mochten we donderdagavond naar Wilbertoord om daar te gaan spelen.
We hadden nog wat recht te zetten na het puntverlies tegen Heijen. Tijdens de wedstrijdbespreking waarschuwde Marius de spelers al, dit wordt geen gemakkelijke pot voetbal, dus vandaag vol er voor gaan en werken voor elkander.
Deze woorden werden goed opgepakt door de spelers.


Na de warming-up begon de wedstrijd, we zette meteen druk op de tegenstander en DWSH kon er moeilijk uit komen. Na een kwartier kwam DWSH onder de druk vandaan en kwamen in de buurt van onze goal. Bram en Sem vormde vandaag het centrale verdedigingsduo en bleven foutloos. DSV kreeg meer ruimte en na een half uur kreeg Thomas de bal ingespeeld en ging op links goed door, vervolgens een voorzet op Jarvi die de bal zonder aan te nemen ineens in het doel schoot, 0-1.
Tegen het einde van de 1e helft krijgen we een corner die kort genomen werd door Jarvi en het is Jesper die bij de keeper stond en in een kluts de bal in de goal weet te schieten, 0-2.

Tijdens de thee waarschuwt Marius de spelers,  DWSH begint met een offensief en zal blijven gaan tot het einde.

Na de thee zijn er enkele spelers gewisseld van DWSH dit zijn spelers van DWSH 1, na 10 minuten krijgen we een vrije trap tegen en die wordt netjes in de linkerhoek  geschoten, 1-2.  Kort hierna stelt DSV weer orde op zaken, op links gaat Mark goed door en met een goede pass weet hij Jesper te bereiken die vervolgens op de keeper af gaat en deze kansloos laat, 1-3.
Nick en Nino worden gewisseld voor Stijn en Luuk. Een kwartier voor tijd is het Bram die een goede assist heeft op Jesper en die vervolgens zijn derde en de vierde voor DSV 2 scoort.
In het laatste kwartier gebeurt er weinig meer en met een degelijke overwinning keren we terug naar huis.

Na afloop is Marius tevreden over de inzet en de werklust van ons team vandaag, de wedstrijd voor a,s maandag is uitgesteld enkele worden opgesteld bij andere team ’s en DSV 2 speelt weer zijn volgende wedstrijd 24 april thuis tegen Montagnards 2.

Groet leiding DSV 2