Na de nederlaag van vorige week moesten we vandaag naar Heijen om daar aan te treden tegen Heijen 2.
Deze wedstrijd was belangrijk voor beide team ‘s, Heijen had tot dus ver nog maar 1 verliespartij en DSV ook, dus wie zou verliezen zou afhaken bij de top van de ranglijst. Na een lang voorbereidingspraatje van Marius vertrokken we richting Heijen waar we snel moesten omkleden en een korte maar goede warming-up deden. 
De opstelling was als volgt: ((k) Melvin, (v) Kevin, Pim, Sem en Remco,( m) Nard, Nick, Mika, (a) Sven, Piet en Jessse, reserves, Bram, Mees en Jarvi.


Na de aftrap lieten we Heijen het spel maken, zoals afgesproken, langzaam maar zeker kwamen wij ook beter in ons spel en rond de 10e minuut is het Nick die een voorzet van rechts geeft en Sven die de bal binnen kan prikken, 0-1, de vreugde is van korte duur want kort hierna komt Heijen op gelijke hoogte, een schot kan Melvin niet klemvast pakken en langzaam rolt de bal over de doellijn, 1-1, Het spel gaat op en neer, rond de 25e minuut is het Remco die een assist heeft op Sven die niet na denkt en zijn 2e vanmiddag scoort, 1-2.

Even later in het strafschopgebied van DSV krijgt Sem de bal tegen zijn borst, de scheidsrechter die in de midencirkel staat fluit op appel van een Heijenspeler voor hands en de scheids legt de bal op penaltystip, Melvin zit er kort bij maar zo wordt het weer gelijk, 2-2.
Eventjes voor rust krijgt Remco vanaf links een vrije trap te nemen, die vervolgens knap door Piet wordt binnen gekopt en zo ons team weer op voorsprong zet.

Tijdens de rust wordt Jesse gewisseld voor Jarvi.

Na de thee verwachten we een offensief van Heijen, maar dit blijft uit, na een kwartier een goede pass van Piet op Jarvi die 1 op1 komt met de keeper maar langs schiet, ook Nick kan even later op de goal van Heijen maar stuit op de keeper na o 26 minuten een goedde pass van Kevin richting Jarvi, die naar binnen snijdt en diagonaal de bal in de goal schiet, 2-4, Mees komt er in voor Mika en Kevin schuift door naar het middenveld, met nog een kwartier wordt Remco uit de wedstrijd geschopt en de dader krijgt geel en mag 10 minuten gaan zitten.
Bram komt er in voor Remco, 5 minuten voor tijd maakt Heijen 3-4 en brengt de spanning terug, in de laatste minuten geeft DSV geen krimp meer en behaalt een zwaar bevochten maar verdiende overwinning.

Na de wedstrijd de complimenten voor het hele team, en de muziekbox wordt opengedraaid en de DSV-spelers vieren de overwinning met een vreugdedans.

Volgende week zijn we vrij en over 2 weken gaan we naar DWSH 2.

Groeten Leiding DSV 2