Vandaag stond de 3e competieronde op het progamma, onze tegenstander was Heijen 2, dit team had 1 keer gelijk gespeeld en 1 keer gewonnen. Thijs liet in de bespreking weten dat hij vandaag meer weerstand verwachtte dan in onze 2 voorgaande wedstrijden.

Door dat het continu regende was het veld wel zwaar geworden maar daar hadden beide team 's hinder van. Na de warming-up kon de wedstrijd beginnen.


Al snel bleken de woorden van Thijs waarheid te worden, Heijen was feller en zette goed druk op onze spelers, en dit leidde tot een schot dat in de 12e minuut in ons doel belandde, 0-1. Na deze tegenslag gingen we ook ten aanval maar waren we niet alert genoeg om de kansjes doeltreffend af te ronden en achterin bleef het op letten. Met een 0-1 stand gingen we rusten.

Tijdens de thee leit Thijs weten dat we feller en scherper moesten worden in de 2e helft, Mark werd met enkelklachten vervangen door Sven Z en Thomas werd gewisseld voor Kevin.

Na de thee een feller DSV dat op zoek ging naar de gelijkmaker, rond de 60e minuut kregen we een hoekschop te nemen en deze werd doeltreffend door Sven V afgerond.
Vijf minuten daarna werd een overtreding gemaakt in de buurt van ons strafschopgebied, de hier op volgende vrije trap werd goed ingeschoten en via Roel zijn handen verdween de bal in ons doel, 1-2.

We hadden nog 25 minuten om weer gelijk te komen en we gingen weer op zoek naar de gelijkmaker, ondertussen moest Marius 10 minuten toe kijken na te hard in komen bij een Heijenspeler, even later moest een Heijenspeler ook voor 10 minuten naar de kant na een overtreding. Willem werd gewisseld voor Pim.  In de resterende tijd kregen we wel kansen maar deze werden niet verzilverd, en daar door is onze 1e nederlaag een feit.   Na de wedstrijd was er het besef dat we meteen fel aan de wedstrijd moeten beginnen, anders krijg je de deksel op de neus zoals vandaag.

Kortom, we staan weer terug op aarde na een droomstart in onze competitie.

Volgende week spelen we uit bij DWSH, waar we in de bekercompetitie nog gelijk tegen hebben gespeeld.   Groeten leiding DSV 2