Een moeilijk programma in de afgelopen 2 weken. 5 Maart was er de 4-2 overwinning tegen koploper Volkel 3. Een week daarna was er het 1-0 verlies tegen Vitesse’08 2. De doelstelling blijft handhaving. Dsv 2 staat er goed voor met een 5de plaats, maar zullen moeten blijven werken op trainingen en in wedstrijden om een mooi niveau neer te zetten voor de supporters, leiders en zichzelf.

Dsv 2 – Volkel 3:
Tegen de koploper had Dsv na 20 minuten al met een nulletje of 5 achter moeten staan. De stormloop van Volkel bleef maar doorgaan en Dsv kwam er niet uit. Toch bleef het mede door het missen van grote kansen 0-2. Kevin werd in de 1ste helft gewisseld voor Marius en toen werd het neergezet en begon het beter te lopen. Een bal op de paal van Roy na een voorzet richting 2de paal betekende de eerste mogelijkheid. De aansluitingstreffer kwam van A-speler Sven na een voorzet van Deur. De gelijkmaker van Harm was een fout van de doelman (blijkbaar normaal een veldspeler). Hij schoot de bal recht in de voeten van Harm, die deze kans niet onbenut liet, 2-2 en rust. 

In de 2de helft met de wind in de rug was Dsv beter. A-speler Lars had Kenny in zijn broekzak. Grote kans dat hij er nog niet uit is. Nog een andere A-speler schoot het twed op voorsprong. Rens trok naar binnen en schoot met links raak. Groot compliment voor Melvin. Hij pakte een hard schot van 6 meter afstand met een katachtige duik klemvast. Het slot was van Marius. Hij speelde zijn laatste wedstrijd van het seizoen en heeft zich inmiddels laten behandelen aan fysiek ongemak. Namens de selectie, beterschap met het herstel. In de laatste minuut van de wedstrijd krulde Marius een hoekschop bij de 2de paal in het doel. 

Na afloop kregen we een blad bier van de trainer van Hapse Boys 2 die was komen kijken. Het tweede van Haps strijdt om het kampioensschap en waren gelukkig met het verlies van Volkel. Een bedankje voor de A-spelers Sven, Rens en Lars die zich positief lieten zien. 

Dsv 2 – Vitesse’08 2: 
Een wedstrijd waar niet veel over te zeggen valt. Weinig kansen, erg slordig en een gebrek aan voldoende inzet om de wedstrijd tot een goed uiteinde te brengen. De nummer 8 en 10 van Vitesse bepaalde de wedstrijd en vaak kwam Dsv achterin 1 op 1 te staan. Het hobbelige veld maakte het nog moeilijker om passes goed aan te laten komen. 

In de 2de helft viel de enige treffer. De verdediging van Dsv werd erg makkelijk weg getikt en zo kwam de aanvaller van Gennep oog in oog met Melvin die geen redding kon brengen, 0-1. Volgende week zal het weer beter moeten gaan. In en tegen Juliana Mill 2 moet en kan er weer gewonnen worden. Bij verlies zal Mill over het twed heen klimmen.

Gegroet supporter 1