Na onze wedstrijd tegen Gemert 3 hebben we 2 vriendschappelijke wedstrijden gespeelt, op 7 sept speelden we tegen Wittenhorst jo19 1 dit is het team van Remco Arts, die komen uit in de derde divisie, goed niveau en technisch goede spelers, tijdens de warming-up moest Mark afhaken en zo kwam Kevin als back te spelen.
Na de aftrap een iets sterker Wittenhorst, al snel kreeg Wittenhorst een ingooi die ver in ons strafschopgebied belandde, Kevin dacht de bal weg te trappen, maar raakte de bal helemaal verkeerd en schoot zo de 0-1 achter Roel. 
Een paar minuten later een doeltrap van Roel die de bal slecht uittrapt een alerte aanvaller onderschept de bal en schiet de 0-2 binnen. Na deze cadeautjes herpakt ons team zich en weet goed mee te komen. Na de thee krijgen we kansjes en halverwege de 2e helft wordt het 0-3 na een goed afstandsschot van Wittenhorst, dit wordt ook de eindstand.
 


Vorige week zondag waren we vrij omdat de tegenstander zich had teruggetrokken, en afgelopen dinsdag de 14e speelden we thuis tegen Haps 2, Dit was een goede pot van onze kant, het gehele 1e kwartier speelde zich af op de hapse helft, Rens kreeg bijna niets te doen, er werd goed gespeeld en snel druk gezet op de tegenstander, na de thee wisten Jesse en Nino te scoren en volkomen verdiend werd er gewonnen van Haps 2 die een klasse hoger spelen dan ons team.

Zondag de 19e we moesten bekeren tegen Bavos 3, om een ronde verder te komen moesten we winnen, Bavos had ook gewonnen tegen Gemert maar had een beter doelsaldo dan DSV 2,  Marius was er vandaag niet bij, hij had een uitje naar Eindhoven, Pim was vandaag onze coach, Pim hield  een vlot praatje tijdens de bespreking en na een goede warming-up konden we beginnen.

Na de aftrap ging het gelijk op. Bavos 3 bleek een team te zijn met enkele oud selectiespelers, voor beide goal ’s viel er weinig te beleven het spel speelde zich veelal af op het middenveld, 7 minuten voor rust schiet Jesse vanaf rechts de bal voor het doel een misverstand tussen de keeper en een verdediger en de bal verdwijnt in het doel bij de 1e doelpaal.

Tijdens de rust wordt er gewisseld, Nino komt in het veld voor Mika, Na rust dringt Bavos aan maar Roel houdt zijn doel schoon, na 25 minuten een assist van Jesse op Nino die koelbloedig de 2-0 scoort. Sven komt in het veld voor Nick, Nino geeft de bal goed mee aan Thomas, die zijn kans schoon ziet en van ver de bal in het doel schiet, 3-0, Jesse en Lars worden er uit gehaald om zo snel naar Eindhoven te gaan, Pim en Nick komen in het veld.

Bavos is achterin al 1 op1 gaan spelen om wat te forceren, een paar minuten voor tijd, Remco passt goed op Sven, die zich vrij speelt vanaf links en met goed schot de keeper verschalkt en zo DSV 2 een ronde verder schiet.

Na afloop een tevreden Pim en lachend Marius informeert, we zijn een ronde verder, a.s zondag begint de competitie en we beginnen dan uit tegen Haps 3, om half 11 is dan de aftrap. 

Groeten leiding DSV 2

Foto's van de wedstrijd zijn te zien op www.scootshootfotografie.nl/wedstrijdfotos-d-s-v/